fbpx

Mastermind van 4 maanden voor ondernemers die willen doorgroeien naar 6-figure CEO. Met meer omzet, rust en structuur in hun bedrijf.

De Scale Up Mastermind

Jij droomt van méér in je bedrijf. Meer omzet, meer rust, meer vrijheid en meer impact.

Meer áán je bedrijf werken, in plaats van altijd maar in dat hamsterwiel te zitten van ín je bedrijf werken en altijd maar doen, doen doen.

Opschalen met de juiste strategieën en slimme systemen. Zodat je jouw omzet kan gaan verhogen en je workload kan gaan verlagen.

De Scale-up Mastermind is een programma van 4 maanden waarbij ik jou samen met andere ondernemers help groeien naar meer omzet, meer rust en meer structuur in je bedrijf.

Met strategie, structuur en systemen. Opschalen naar een 6-figure CEO zonder in te leveren op tijd, vrijheid en energie.

Plan een kennismaking om te bespreken of dit programma iets voor jou is.

Organiseer je bedrijf voor lange termijn succes, en kom los van alle overwhelm en stress

“Mijn omzet is verdubbeld!”

“Mijn bedrijf is dankzij het traject 180 graden gedraaid:

 • Mijn omzet is verdubbeld
 • Ik ben van eenmanszaak naar een B.V. gegaan
 • Ik heb een team uitgebreid
 • HEEL veel processen geautomatiseerd waardoor ik meer tijd heb voor mijn bedrijf
 • Een duidelijke strategie neergezet, zodat ik weet waar ik naartoe moet en mijn focus behoud.

Ik doe ZEKER weer mee aan de volgende ronde van Scale Up!”

-Danielle Regout, foto organizer, www.personalopa.com, @personal.opa


Herken je dit?

◆ Je bent gaan ondernemen om veel vrijheid te hebben, maar in plaats daarvan werk je je een slag in de rondte en klap je vaak ook ‘s avonds en in het weekend de laptop nog open. Je voelt je opgejaagd en droomt van meer rust en overzicht. Je droomt van een bedrijf waar meer zaken ‘op de automatische piloot’ lopen. Want je kan niet meer tijd in je bedrijf stoppen dan je nu al doet.

◆ Door je ellenlange to-do list ben je een soort workaholic geworden. Er is altijd nog wel iets te doen. En eigenlijk wil je dit gewoon niet meer. Je wil meer tijd voor je vrienden, familie of gewoon voor jezelf.

Je weet dat veel dingen in je bedrijf ‘professioneler’, efficiënter of handiger kunnen. Ook al weet je dat echt niet alles rocket science is, je bent toch overweldigd door alle mogelijkheden. En je hebt ook gewoon geen tijd om allemaal uit te gaan stippelen hoe je dit wil aanpakken. Het liefst zou je gewoon een stappenplan krijgen waarin precies staat hoe je dit allemaal aanpakt. Of nog beter: iemand die jou door dit proces heen begeleidt. Want momenteel zie je door de bomen het bos niet meer.

◆ Je zit vol met ideeën en ambitieuze plannen, waarvan je weet dat ze uiteindelijk meer omzet opleveren, maar je komt er nooit aan toe om ze uit te voeren. Je neemt het je voor om er mee aan de slag te gaan, maar dan komen er toch weer dingen tussendoor. En al zou je de tijd hebben… eigenlijk weet je ook niet goed met welk idee je het beste kan beginnen.

Je wil meer klanten gaan helpen en je omzet laten groeien, maar je mist de strategische kennis, de structuur en de focus. En je hebt er ook gewoon geen tijd voor. Je weet dat je aanbod en prijszetting waarschijnlijk scherper kunnen maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken.

◆Je droomt van een serieuze groei in je omzet, je ziet andere ondernemers succesvol het ene na het andere project lanceren en vraagt je af: “hoe dóen ze dat allemaal?!”

Klinkt dit herkenbaar? Dan is het tijd om de controle terug te nemen en weer in die ‘CEO rol’ te stappen. Jezelf misbaar te gaan maken in de operationele werkzaamheden. Minder ín je bedrijf te gaan werken en meer áán je bedrijf. En weer de baas te worden van je eigen bedrijf. En nog veel belangrijker: de baas van je tijd en energie. Want die besteed je toch het liefste aan leukere dingen, zoals vrienden of familie.


“Van €2000,- naar €12.500,- per maand!”

“Toen ik begon bij Merel verdiende ik nog geen €2000,- per maand. Na het traject staat dit nu op €12.500,- per maand!! Super bedankt, Merel! Voor iedereen die nog twijfelt: DOEN!”

-Jessica de Raat, @alfamedics.healthcare, www.alfamedics.nl


Hoe zou het zijn als…

◆ Jij je bedrijf kan laten uitgroeien tot een ‘6-figure business’, terwijl je hetzelfde aantal of minder uren werkt?

◆ Je met de inzet van slimme geautomatiseerde systemen zoals emailmarketing constant klanten kan binnenhalen, zonder dat dit jou tijd kost?

◆ Je rust in je hoofd hebt en een relaxed gevoel, omdat je eindelijk de tijd hebt gecreëerd om je plannen en ideeën uit te werken en uit te voeren? Je niet meer achter de feiten aanloopt maar het overzicht hebt over al je projecten?

◆ Een werkritme kan vinden dat luchtig voelt. Met veel ruimte voor je creatieve denkwerk en projecten die je uit wil werken?

◆ Jij je alleen nog maar hoefde te focussen op de dingen die je het liefste doet in je bedrijf?

◆ Je weer de vrijheid terug hebt waarvoor je bent gaan ondernemen, om te werken wanneer je wilt of om misschien eens spontaan vrij te nemen als je daar zin in hebt.

“Merel denkt vanuit haar jarenlange ervaring goed mee en kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en het bedrijf. Als ondernemer heb je een concreet plan nodig om te kunnen groeien.”

Daphne bode, @babymoon.nl , www.babymoon.nl

Dit is mogelijk, ook voor jou. En ik ga je helpen.

In de Scale Up Mastermind neem ik je mee in al mijn kennis op gebied van business management, opschalen en next level geautomatiseerde marketing. Kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen 10 jaar in commerciële leidinggevende functies bij internationale topbedrijven.

Methodes die ik inmiddels al met meer dan honderd ondernemers in Nederland en België heb mogen delen in mijn programma’s.

Strategieën waarmee ik mijn eigen bedrijf binnen 3 maanden winstgevend wist te maken. Waarmee ik in het eerste jaar voor meer dan €100k aan programma’s, cursussen en trajecten verkocht.

En dat terwijl ik elke dag mijn kinderen van school ophaal. En in de zomer een maand vrij neem om te reizen. Klinkt misschien te mooi om waar te zijn? Nee hoor. I’m telling you: het is mogelijk. Ook voor jou.

En ik ga je meenemen in de exacte stappen die ik heb gezet om dit te kunnen realiseren.

En ik leer je mijn strategieën en methodes precies op de manier zoals je mij kent: vol positieve energie, learnings, transparant over mijn eigen fouten, maar ook met slimme sales en marketingstrategieën. Ik deel mijn EXACTE STAPPENPLAN van hoe ik mijn bedrijf zo snel heb kunnen opschalen.

Mijn doel: jou leren hoe je kan doorgroeien naar een ‘6-figure CEO’, zonder jezelf volledig over de kop te werken in een werkweek van 80 uur.

Het is geen standaard cursus waar je alleen kennis gaat leren. Het is een kleine groep met veel persoonlijke aandacht.

Ik ga je challengen om uit je comfort zone te gaan, te gaan experimenteren met verschillende strategieën en het implementeren van structuren in je bedrijf. Je gaat je eigen bedrijf analyseren en vervolgens een plan van aanpak opstellen, zodat je gefocust kan gaan opschalen. Ja, dit is soms spannend en voelt soms ongemakkelijk. Maar zo leer je wel het beste wat er goed werkt voor jou en jouw bedrijf.

In dit programma ga ik je dus niet uitleggen hoe je iets ‘moet’ doen. Ik vertel je over mijn ervaring in marketing, sales, het runnen en opschalen van een bedrijf en wat ik zie wat er werkt. En ja, ik geef je templates en scripts om je op weg te helpen, maar vervolgens ga jij zelf experimenteren en ervaren hoe dit is voor jou. Ik geef je de tools, en jij gaat hiermee jouw eigen authentieke methode ontwikkelen.

De inschrijvingen voor de volgende ronde starten in augustus 2024. Laat hieronder je emailadres achter en ik houd je op de hoogte zodra de deuren open gaan!


Testimonial van Joachim Badejoh

“Ik ging met Merel samenwerken omdat ik weer focus wilde aanbrengen en slimme keuzes wilde maken.

Ik heb nu veel helderder wat ik wil en waarom (missie van mijn bedrijf) waardoor ik andere keuzes maak en beter kan prioriteren. Ik heb allemaal concrete acties en plannen om op te schalen.”

-Anke van der Bor, coach voor ouders van temperamentvolle kinderen


Dit is wat je krijgt in de Scale Up Mastermind:

Online Kick-Off

We starten het programma met een online kick-off van 2 uur met de kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Tijdens de kick-off gaan we een strategisch groeiplan schrijven om jouw bedrijf naar 6-figures op te schalen.

De Online Academy

Onbeperkt en ‘levenslang’ toegang tot de 6-figure CEO Online Academy, met 9 modules vol strategisch ontwikkelde trainingen die jou stap voor stap helpen in het proces om je bedrijf naar 6-figures op te schalen.

Tweewekelijkse business coaching calls

Elke twee weken is er een mastermind call (8 in totaal) met de kleine groep gelijkgestemde ondernemers in deze mastermind. Ik leid de sessie en geef strategische feedback op jouw vraagstukken. Geen massale call, maar veel persoonlijke aandacht in een kleine groep.

Dit zijn de calls waarbij je gebruik kan maken van de kennis van de groep, waarbij je live coaching van mij krijgt op jouw business vraagstukken en ik je op weg ga helpen met feedback en advies.

Maandelijkse strategische masterclasses of workshops

Elke maand duiken we in een strategisch vraagstuk om jou verder op weg te helpen naar jouw next-level groei. Denk aan: converterende content schrijven, salesplanning, content planning, sterke webinars geven, email marketing en funnels, processen optimaliseren….

Individuele coaching

We plannen halverwege het programma een 1:1 mentoring sessie in van 60 minuten. Om dieper in te gaan op jouw bedrijf en doelen en een strategie op maat te maken. Tijdens deze call gaan we dieper in op zaken als jouw aanbod, marketing, sales, processen en meer.

Wekelijkse support in de besloten Whatsapp groep

In de besloten Whatsapp groep kan je successen delen, vragen stellen, cases voorleggen…

Je krijgt virtuele coaching van mij en dagelijkse support bij het opschalen van je bedrijf van maandag tot en met vrijdag. Heb je een vraag buiten de coaching sessies om? Dit is je directe lijn met mij.

Bonus masterclasses door experts

Elke maand nodig ik een expert uit om een masterclass te geven in mijn community, over thema’s die jou helpen bij het opschalen van je bedrijf. Denk aan converterende teksten, opschalen met advertenties, storytelling, het organiseren van je bedrijf….

Co-working sessies

Co-working sessies

Gedurende het programma vinden er twee virtuele co-working sessies plaats, zodat je ook de ruimte hebt om alle geleerde strategieën te gaan uitwerken en daadwerkelijk aan de slag te gaan!

Tijdens deze sessies is er ook alle ruimte om vragen aan mij te stellen of om met elkaar in gesprek te gaan.

Dit ga je leren in de 6-figure CEO Academy:

✔️ Module 1: Een CEO Mindset

 • Ik neem je mee in mijn beste productivity mindset hacks die ervoor zorgen dat jij grip krijgt over je bedrijf, je tijd en je beslissingen
 • Ontdek dé mindset shift die jij nodig hebt om van eenpitter naar echte CEO te gaan

✔️ Module 2: Word een time-management genius

 • Ik neem je mee in mijn winnende systeem voor takenmanagement en planning
 • Je gaat alles leren over focus: en hoe je ervoor zorgt dat jij 2 uur op een dag aan een creatieve taak kan gaan werken
 • Je leert mijn beste strategieën om uitstelgedrag tegen te gaan, waardoor jij de meest efficiënte versie van jezelf wordt
 • Leer hoe je elke dag tijd wint zodat je meer áán je bedrijf kan gaan werken

✔️ Module 3: Unlock jouw 6-figure roadmap

 • Creëer het business model dat jou naar die 100k gaat brengen
 • Identificeer wat de activiteiten zijn waar jij je op moet focussen voor die 8-10k maanden
 • Mijn business planning worksheets

✔️ Module 4: Leer jezelf organiseren als een baas

 • Krijg grip op je creatieve projecten met mijn kant-en-klare workflows en templates
 • Zorg ervoor dat je briljante plannen ook echt tot uitvoering gaan komen
 • Alles over lanceringen voorbereiden, plannen en uitvoeren vanuit CEO modus

✔️ Module 5: Jouw bedrijf inrichten voor groei – stroomlijn je workflows

 • Creëer een 2 jaren visie voor je bedrijf
 • Een sterk bedrijf is niet gebouwd op ‘goede mensen’ maar op ‘goede systemen’. Je gaat je workflows in kaart brengen en de zwakke plekken identificeren
 • Mijn succesformule voor het vermijden van fouten in je bedrijf
 • Hoe zorg je ervoor dat je nooit meer iets vergeet?

✔️ Module 6: Expansion – uitbesteden en werken met een team

 • Wanneer huur je iemand in en voor welke taken?
 • De vragen die je sowieso wil stellen in een sollicitatiegesprek (deze gaan je verrassen)
 • Hoe je erachter komt of iemand bij jou (en je bedrijf) past
 • De grootste fouten die ik in de loop der jaren heb gemaakt in het aansturen van een team
 • Alles over onboarding en inwerken
 • Delegeren kan je leren: hoe geef je taken uit handen?
 • Onderlinge communicatie: hoe vermijd je misverstanden en werk je efficient samen?

✔️ Module 7: Een schaalbaar aanbod & automatische salesroutes

 • Ontwikkel een (semi) schaalbaar aanbod waardoor jij méér kan verdienen in minder tijd
 • Alles over digital product creation
 • Zet automatische salesroutes op waardoor jij geld kan verdienen zonder actief te verkopen
 • Slim en strategisch automatische upsells en downsells inzetten
 • Next level email automatiseringen: alles over funnels, tagging en slimme landingspagina’s
 • Mijn letterlijke email scripts voor de beste conversie

✔️ Module 8: Analyze & Optimize – de kracht van het finetunen

 • Je leert hoe je jouw resultaten analyseert en hoe je er achter komt aan welke knop je moet draaien voor meer groei
 • Je leert hoe je kan testen wat er wel en niet werkt voor jou
 • Ik neem je mee in mijn maandelijkse routines voor het analyseren van mijn bedrijf

✔️ Module 9: Automations

 • Leer hoe je de dagelijkse operations automatiseert (ook als jij totaal niet technisch bent – I’ve got you covered)
 • Creëer een waanzinnige customer experience door je onboarding en offboarding te automatiseren
 • Mijn favoriete hacks voor Gmail en Trello automations

Je krijgt ook onbeperkt toegang tot alle toekomstige updates. Naast het online programma dat bestaat uit 9 modules vol met strategisch ontwikkelde trainingen die jou stap voor stap helpen in het proces om je bedrijf naar 6-figures op te schalen, is er ook een uitgebreid werkboek. Bovendien krijg jij ook toegang tot alle templates en workflows die ik dagelijks gebruik om mijn bedrijf te runnen

Daarnaast krijg jij deze WAANZINNIGE bonus er gratis bij:

✅ Toegang tot het online programma van Focus & Grow (t.w.v. €1500,-), met 8 modules en 40+ videolessen om jouw marketing en sales gestructureerd neer te zetten.“Het was heel erg prettig om met Merel te werken en ik heb er enorm veel aan gehad.

Ik voelde me heel erg begrepen en Merel had ook duidelijk verstand van onze business. Ik heb heel veel gehad aan de tips over social media en hoe ik dat slimmer kan inzetten. Verder heb ik er echt wat aan gehad om met Merel strategisch naar ons productaanbod te kijken. Het was heel nuttig om zo te zien waar we het beste onze tijd in kunnen steken en wat ons het meeste oplevert. Ook heb ik veel gehad aan de strategieën die Merel deelde over klantenbinding en het strategisch inzetten van upsells.

Ik zou dit zeker aanraden aan groeiende, nog kleine ondernemers die het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Als je nog twijfelt om samen te werken met De Productieve Ondernemer: gewoon doen!

-Laura van Nieuwland, www.agency6.nl


Veel gestelde vragen

Wanneer start dit programma?

Dit programma start in september 2024. Direct na aanmelding krijg je toegang tot al het online trainingsmateriaal, dus je kan direct starten. Super fijn, zo kan je al meteen starten en ben al een stapje verder wanneer we daadwerkelijk starten met het programma.

Wat is de investering?

Voor deze ronde werk ik met een uitzonderlijk pre-order tarief. Alleen door jezelf in te schrijven voor de wachtlijst kan je meedoen aan een uitzonderlijke korting.

Meld je aan voor de wachtlijst door je emailadres hieronder achter te laten:

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is geen enkel probleem. Je kan in 6 of 12 termijnen betalen.

Hoe lang duurt dit programma?

4 maanden.

Je hebt onbeperkt toegang tot al het trainingsmateriaal uit de online academy.

Wat als ik niet bij de live sessies kan zijn?

Dat is geen probleem, je ontvangt sowieso altijd de opname van alle sessies. Daarnaast kan je van tevoren ook je vragen insturen. Zo kan ik tijdens de coachingsessie er voor zorgen dat ik je vraag beantwoord, ook al ben je er niet live bij.

Hoeveel tijd kost de Scale Up Mastermind?

Elke 2 weken is er een mastermind call via Zoom van 90 minuten. Daarnaast is er elke maand een workshop van 90 minuten en elke maand een expert masterclass van 90 minuten. Plus je hebt toegang tot de 6-figure CEO Academy, met 9 modules vol met videotrainingen die jou stap voor stap begeleiden in jouw groei. Hiervoor zou ik rekenen op elke week 1 uur voor de modules en de opdrachten.

Ben je momenteel heel druk of kan je vanwege andere redenen even geen tijd vrijmaken? Geen probleem, je hebt onbeperkt en ‘levenslang’ toegang tot het online programma en alle toekomstige updates. De live calls worden bovendien opgenomen en je krijgt toegang tot alle opnames.

Ik ben heel druk en heb weinig tijd. Kan ik dit dan wel doen?

Dit programma is opgesteld voor drukke ondernemers met weinig tijd, dus ja :). Ja, het vereist op korte termijn een tijdsinvestering om jezelf op de lange termijn te organiseren voor groei. Dat is ook waarom we als eerste gaan kijken naar de zaken waar jij op korte termijn ook tijd mee kan winnen, waardoor je direct al resultaat gaat krijgen uit dit traject.

Ik heb al een keer ergens anders een business traject gevolgd. Voegt dit dan nog wel iets toe?

Deze vraag krijg ik best wel eens. En het antwoord is JA!

Ik geloof zelf er zelf heel erg in dat het een toegevoegde waarde is om van meerdere mensen te leren. Omdat iedereen weer een andere manier van werken en andere invalshoek heeft. En iedereen heeft natuurlijk een andere ervaring en andere strategieën.

Zelf heb ik ook meerdere businesscoaching programma’s gevolgd van verschillende mensen.

In de Scale Up Mastermind focus ik op de kennis en ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan in management functies bij multinationals zoals PostNL, ING en AB Inbev. Ik leg in dit traject een sterke focus op strategie, marketing, automatiseren en uitbesteden. In dit traject gaan we geen weken besteden aan het verzinnen van een business idee, het finetunen van je ideale klant, of het vastleggen van je branding (hoewel dit allemaal zeker belangrijke zaken zijn!). Het gaat echt om het inrichten van jouw bedrijf zodat het je vrijheid biedt op alle fronten. Het bouwen van een bedrijf dat in functie staat van je ideale leven, wat dat dan ook mag zijn voor jou: of dat nu is dat jij je kids elke dag om 15 uur wil ophalen, locatie onafhankelijk wil werken of graag meer vrije tijd wil hebben om als multipassionate nog aan een ander project te werken.

★ Ik heb al werknemers in dienst of ik werk met freelancers samen, heb ik dan nog iets aan dit traject?

Jazeker! Wat ik inderdaad zie is dat veel ondernemers die in tijdsnood komen, snel beginnen met uitbesteden. En dat is natuurlijk heel begrijpelijk, want je wil direct tijd winnen! Maar dat wil nog niet zeggen dat het fundament van je bedrijf, de ‘interne keuken’ daarmee ook direct optimaal staat.

In dit traject zorg ik er persoonlijk voor dat je een duidelijke structuur en processen krijgt die passen bij de strategie van jouw bedrijf. Zodra dat staat, wordt uitbesteden een piece of cake omdat je precies weet wát je wil uitbesteden en op welke manier het moet gebeuren.

★ Wat leer ik precies in de Online Academy?

De 6 Figure CEO Academy bestaat uit 9 modules:

 • Module 1: Een CEO mindset
 • Module 2: Word een time-management genius
 • Module 3: Unlock jouw 6-figure roadmap
 • Module 4: Leer jezelf organiseren als een baas
 • Module 5: Jouw bedrijf inrichten voor groei – stroomlijn je workflows
 • Module 6: Expansion – uitbesteden en werken met een team
 • Module 7: Een schaalbaar aanbod en automatische salesroutes
 • Module 8: Analyze & Optimize – de kracht van het finetunen
 • Module 9: Automations

Je krijgt:

 • Praktische formats en templates voor projectmanagement, forecasting, contentplanning, salesplanning en projectplanning
 • Eenvoudige uitleg video’s over zowel de techniek als de invulling van je organisatie. Stap voor stap leer je o.a. je een (marketing)plan opstellen, (marketing)automatiseringen opstellen en projectplannen maken.

Dat is behoorlijk veel, maar je krijgt onbeperkt toegang tot de Online Academy. Dus mocht je nog niet alles bekeken hebben in het de maanden van de mastermind, dan kan je het later nog rustig naslaan.

★ Voor wie is deze mastermind?

Dit is een mastermind voor dienstverlenende zelfstandig ondernemers (of met max. 5 werknemers) die al een tijdje bezig zijn en klaar zijn om op te schalen.

Ondernemers die hulp kunnen gebruiken bij de interne organisatie van hun bedrijf en zoekende zijn naar manieren om te groeien zonder dat hun workload toeneemt. Ondernemers die op zoek zijn naar een ervaren sidekick die vanuit expertise en ervaring mee kan kijken, strategisch advies en feedback kan geven.

Ondernemers die genoeg klanten hebben, maar weten dat als ze het slimmer en strategischer inrichten, ze veel meer klanten kunnen helpen en meer omzet kunnen draaien.

Het traject is specifiek gericht op dienstverlenende ondernemers (denk aan: creatieve ondernemers, therapeuten, psychologen, coaches, trainers, advocaten, boekhouders, kennisondernemers, cursusmakers, online marketeers) en is niet geschikt voor productondernemers (zoals webshop eigenaren of winkeliers). Als je twijfelt of het traject past bij jouw business kunnen we altijd eerst een verkennend gesprek inplannen.

Dit traject is niet bedoeld voor volledig startende ondernemers. Ben jij een startende ondernemer en wil je weten of ik iets voor je kan betekenen in de opstart van je bedrijf? Neem dan eens een kijkje bij mijn Focus & Grow programma. Of neem dan contact op via merel@deproductieveondernemer.nl

★ Is er ook de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen?

Er zit in dit programma één 1:1 call inbegrepen. Daarnaast is de groep klein dus is er veel ruimte voor begeleidingin de groep. Maar als je nog meer persoonlijke begeleiding wil dan kan je bij het aanmelden een extra 1:1 call erbij bestellen.

Een andere optie is om te upgraden naar mijn 1:1 mentorship. Stuur me een berichtje op merel@deproductieveondernemer.nl of een Instagram DM als je hier in geïnteresseerd bent, dan bekijken we samen of dit een kloppende stap is voor de fase waar jij je nu bevindt.

 Ik ben absoluut niet technisch, zitten er veel technische zaken in dit programma?

Ik heb dit programma gebouwd zodat het zo simpel en behapbaar mogelijk is. De dingen die de techniek raken worden echt stap voor stap uitgelegd. Het wordt je heel gemakkelijk gemaakt!

★ Ik ben extreem ongeorganiseerd, werkt dit dan wel voor mij?

Dit gaat niet alleen voor je werken, maar in dat geval ga je ook waanzinnige resultaten zien. Ik geef je een stappenplan om jezelf te organiseren voor groei en om zo veel mogelijk te automatiseren.

★ Ik wil wel, maar ik moet eerst van mezelf het geld verdienen

Ik krijg vaak berichten van ondernemers die het spannend vinden om in zichzelf te investeren. En ik begrijp dat heel goed. Vaak hebben we geleerd dat we eerst iets moeten verdienen voordat we het mogen uitgeven. Alleen als ondernemer kun je hierdoor behoorlijk vastlopen, want als je niet goed weet wat je moet doen dan blijf je constant in cirkeltjes lopen. Je komt dus niet verder en voor je het weet is er weer een halfjaar voorbij zonder groei in je bedrijf en in je omzet. Het is geen schande om om hulp te vragen als ondernemer, het is juist ontzettend slim!

★ Meer tijd overhouden? Dat gaat voor mij niet werken want….

Ik geef in dit traject een heleboel strategieën en methodes mee om je bedrijf te organiseren voor groei. Het kan best zijn dat de ene strategie meer bij jou past dan de andere. Of dat jij misschien vanwege je situatie het iets moeilijker hebt om tijd vrij te maken. Dat kan.

En toch heb ik gemerkt dat het bij het strategisch organiseren van een bedrijf neerkomt op een aantal basisprincipes. Basisprincipes die voor iedereen hetzelfde zijn. En dat is dan ook het uitgangspunt in dit traject, zodat iedereen er mee verder kan.

En net zoals bij alles stopt het niet alleen bij kennis leren. Je moet ook daadwerkelijk actie gaan ondernemen. Maar als jij die actie uiteindelijk onderneemt ga je wel degelijk resultaten zien.

★ Heb je andere vragen?

Stuur me gerust een mailtje via merel@deproductieveondernemer.nl .

Of plan hier direct een kennismaking in.


Dit zeggen anderen over een samenwerking met mij:

Door de Focus & Grow Mastermind ben ik met meer focus aan mijn bedrijf gaan werken. Geen stuurloos schip meer maar een duidelijke richting. Door goede planning, veel meer automatiseren en gewoon DOEN! groei ik nu met mijn bedrijf.

Ik ben zelfverzekerder geworden en geloof in mezelf als ondernemer!

Dit is de ultieme mastermind om een goede start te maken waarin je direct met een goede focus op je doel afgaat. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn maar het inzetten van de juiste tools en weten hoe je dat doet is wel handig. Deze mastermind omvat alles wat je nodig hebt en zoveel meer.
-Sabrina Wennekes, fotografe, www.flowphotography.nl

Ik volgde bij Merel de Focus & Grow Mastermind. Ik wilde graag een schaalbaar aanbod samenstellen en op een duidelijke manier kunnen communiceren wat mijn waarde is.

In de Mastermind heb ik echt kunnen inzoomen op de pijnpunten die ik kende, maar ook pijnpunten die ik nog niet kende. De werkboeken zorgen voor diepgang en maken duidelijk waarop ik meer moet inzetten. Ook de persoonlijke feedback brengt veel duidelijkheid en houvast voor mijn unieke situatie.

Deze Mastermind is heel waardevol, het zet je actief aan het werk! Merel kijkt naar jouw unieke situatie en denkt mee in jouw naam, maar met haar kennis en ervaring om tot de juiste inzichten te komen.

“Ik besef me nu veel meer dat ik realistischer moet zijn op het gebied van tijd. Er zijn maar 24 uur op een dag, en dat is voor iedereen zo. Met Merel heb ik gekeken naar het opbouwen van routines voor bepaalde taken. Vrijdag namiddag is nu bijvoorbeeld social media namiddag! En daarnaast ga ik ook slimmer gebruik maken van de content die ik al heb (recycleren!). Merel kijkt mee naar waar de problemen zitten, ze luistert en brengt rust. En ze gaf mij feedback en tips vanuit een oogpunt van waar ik het nog niet had bekeken. Ik zou De Productieve Ondernemer echt aanraden aan alle ondernemers die overwhelmed zijn en struggelen met interne organisatie.”

-Ilse Desmet, www.theofficeplan.be , @ilse_theofficeplan

“Het was zeer leerrijk, en heeft me zeker doen inzien waar ik tijd ‘verspil’ en hoe ik mijn dagen productiever in kan zetten als ondernemer. Merel geeft waardevol advies.

Ik ben enorm blij met alle tips die ik heb gekregen en ben er onmiddelijk mee aan de slag gegaan. Echt iedere ondernemer kan hier uit leren!

Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: zeker een aanrader!”

-Lisa Deschagt, www.virtuallis.be

“De sessie met Merel voelde als een extra duwtje in de rug/schop onder de kont om weer eens goed te structureren en sterker in mijn schoenen te gaan staan. Ik raad dit zeker aan aan alle ondernemers die even de draad kwijt zijn in productiviteit of uitdagingen ervaren met grenzen stellen voor zichzelf.

Zie je even door de bomen het bos niet meer? De Productieve Ondernemer helpt je weer orde op zaken te stellen. Na een gesprek met Merel voel je je een stuk lichter en heb je weer wat handvaten om verder te kunnen: heel prettig!“

-Femke van Hilten, @duvels.art, www.duvels.art

“In de loop der jaren ben ik met mijn bedrijf gestaag gegroeid. Er kwam steeds meer werk bij en mijn to-do lijst werd steeds langer. Door gebrek aan tijd (althans dat dacht ik :)) bleef ik heel erg ‘in’ mijn bedrijf werken: taken uitvoeren en van klus naar klus leven. Ik kon geen tijd meer vinden om een stapje terug te zetten en meer ‘aan’ mijn bedrijf te werken. Ik had zoveel leuke ideeën en die ging ik dan meteen uitwerken, totdat ik die deadline weer in m’n nek voelde hijgen en de boel liet liggen om de klus af te maken.
En zo bleef het doorgaan…..totdat ik het Level Up traject van De Productieve Ondernemer volgde.

Op een hele heldere en duidelijke manier werden al mijn valkuilen duidelijk en kreeg ik meer zicht op waar het misging bij mij. Ik kreeg er meteen instructies bij, hoe ik het aan moest pakken en wat ik hiervoor nodig had. Door de persoonlijke begeleiding van Merel kon ik het toepassen op mijn bedrijf én werd ik aangemoedigd om aanpassingen te maken. Dit heeft écht zijn vruchten afgeworpen.

Een van de fijnste aspecten van dit traject, is dat het niet alleen theorie en powerpoints zijn. Je krijgt ook echt templates en voorbeelden die je letterlijk in kan vullen en dat scheelt zo veel tijd en denkwerk.

Inmiddels heb ik mijn agenda omgegooid, werk ik met alle templates van De Productieve Ondernemer en merk ik dat mijn mindset aan het veranderen is. Vooral het besef dat ik een bepaald aantal uren heb per week en deze helemaal zelf in mag en kan delen: ik heb die controle volledig zelf in de hand en kan daarmee bepalen hoe ik wil groeien.”
– Danielle Regout, personal foto organizer, www.personalopa.com

“De sessie was echt heel erg to the point, met concrete actiepunten. Ik ben ook meteen aan de slag gegaan met een aantal zaken die Merel mij had aanbevolen!

Merel had op voorhand ook opzoekingswerk gedaan waardoor ik echt het gevoel had dat ze wist waar IK mee bezig was. Ze gaf zeer gericht advies.

Voorafgaand aan de sessie dacht ik dat ik alle strategieën wel geprobeerd had. Door het gesprek besefte ik dat er echt nog zaken zijn die ik kan aanpassen en verbeteren, die een grote impact kunnen hebben.

Als je nog twijfelt: gewoon doen! Het levert je SOWIESO wat op!”

-Ana De Plus, baby- en kinderslaapcoach, @twinkeltwinkel_ana, www.twinkeltwinkel.be

“De sessie met Merel was enorm waardevol en overtrof mijn verwachtingen. Je stapt binnen met vragen en bedenkingen en vertrekt met praktische tips en tricks die je écht verder helpen.

Merel luistert aandachtig, vat jouw hindernissen (zelfs waar je niet dacht een hindernis te hebben) to the point samen, kijkt – samen met jou – wat je zou kunnen bijschaven en geeft hierin een heuse toolbox mee.

.Ik boek zeker een vervolgafspraak in om verder te kijken wat ik nog meer kan doen.

Je hoeft het niet alleen uit te dokteren. Merel kijkt met een frisse blik naar jou en jouw bedrijf en nét dat zorgt dat ook jij met een ander perspectief naar jouw bedrijf zal kijken!”

-Joke Vansantvoort, @mild.scheiden, www.vansantvoort-advocaten.be

“Het was heel leerrijk om met Merel te werken. Merel speelt goed in op waar je staat en weet je van daaruit verder te helpen. Daarnaast deelt ze ook veel persoonlijke inzichten zonder te pushen. Er ging een wereld voor me open!

Ik zou dit aanraden aan mensen die echt een aanzet nodig hebben in een bepaald topic, zoals content marketing. En ook zeker aan mensen die al langer bezig zijn en misschien vastgeroest zitten in een werkwijze die geoptimaliseerd kan worden. Ze is realistisch en geeft ook aan waar er nog werk te doen is, zonder dat dit stress geeft. Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: doen! Starter of al even bezig, iedereen kan iets opdoen van de expertise van Merel.

-Liza Knockaert, @tikiphotography.me

“Ik volgde bij Merel een Pick My Brain dag, en deze ervaring was ontzettend goed! Mijn hoofd is leeg, alles staat in een concreet plan. Dit geeft een duidelijk overzicht. Ik zou dit over 6 maanden zeker weer doen. Ik raad dit echt iedereen aan, het is wat iedere ondernemer nodig heeft: een duidelijk en concreet plan.

Als je nog twijfelt: absoluut doen! Merel denkt vanuit haar jarenlange ervaring goed mee en kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en het bedrijf. Als ondernemer heb je een concreet plan nodig om te groeien”.

-Daphne Bode, @babymoon.nl

“Het was een hele fijne ervaring!

Merel begreep mijn verhaal goed en kon mijn situatie goed inschatten. Vaak heb ik bij het praten met iemand een intern stemmetje van “ja maar bij mij werkt dat niet …” en dat heb ik eigenlijk bij Merel geen enkele keer gehad.

Het bijhouden en monitoren van mijn tijdsbesteding was écht een eye-opener. Daarnaast probeer ik ook sinds de sessie met Merel het perfectionisme meer los te laten. Ik zou dit zeker aanraden aan alle ondernemers die meer structuur nodig hebben om beter te functioneren.

Als je nog twijfelt: zeker doen! Soms zijn het de kleine dingen die je aanpast die echt een wereld van verschil kunnen maken.”

-Lieve Mariën, @piekewieke, www.piekewieke.be

“Ik plande bij Merel een Pick My Brain dag, omdat ik een concreet plan voor 2022 wilde maken.

Dankzij Merel’s hulp heb ik nu meer duidelijkheid over de stappen die ik kan nemen om in 2022 mijn aanbod neer te zetten. Fijn dat Merel meedacht en dat ik nu een concreet plan heb!

Ik zou dit aanraden aan ondernemers die graag concreter willen worden in hun strategie en meer willen leren over de inhoudelijke tools en mogelijkheden op het gebied van marketing.

-Ashmita Krishna Sharma, www.sparkling-gems.nl