fbpx

De inschrijving is gelukt, maar wacht nog heel even!

Binnen 5 minuten ontvang je een email met daarin de eerste video van deze gratis videoreeks, maar hoe zou je het vinden om niet alleen mijn productieve routines te leren, maar ook mijn online training ‘Maak een winnend sales- en marketingplan’ te ontvangen? Een sterk sales- en marketing plan mag niet ontbreken in je bedrijf en je krijgt nu tijdelijk €160,- korting!

Ik heb nog iets voor je

Je begrijpt dat ik dolgraag mijn kennis en tips met je wil delen. Het ondernemen kan heel overweldigend zijn. En soms voelt het als één grote ingewikkelde challenge. Maar het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn als je een duidelijke strategie hebt, een gefocust plan en als je je systemen goed op orde hebt. En met de juiste strategie kan je een plan van aanpak opstellen dat echt werkt. 

Om jou direct een vliegende start te geven, wil ik je graag mijn training ‘Maak een winnend sales- en marketingplan’ aanbieden.

Online training ‘Maak een winnend sales- en marketingplan’ voor €37,- ipv €197,-

Deze training is specifiek gemaakt voor ondernemers die nog geen consistent en voorspelbaar systeem hebben voor hun marketing en sales. Als je het gevoel hebt dat je geen grip hebt op je omzet en het gevoel hebt ‘ad hoc marketing’ te doen: de ene keer een Instagram post, dan weer een blog schrijven, dan misschien ook nog iets in je netwerk proberen… zonder dat er echt een duidelijk plan of strategie achter zit… dan is deze training perfect voor jou. Sterker nog, dan ga je geweldige resultaten zien.

Want doelen stellen dat kunnen we allemaal. Maar HOE je die doelen gaat bereiken, dat is een tweede. En dat is precies wat in deze training aan bod komt.

Deze training bestaat uit videolessen, twee excel templates met bijbehorende video tutorials, en een werkboek met opdrachten om de theorie in de praktijk te brengen.

Wil jij grip krijgen op je omzet en een consistente stroom aan klanten krijgen?

Dan kan je nu met een bizarre korting instappen in de videotraining ‘Maak een winnend sales- en marketingplan’. Je kan deze videotraining nu namelijk kopen voor slechts €37,- ipv €197,-! Dat is dus een korting van €160,-!

Alleen beschikbaar via deze pagina!

“Merel denkt vanuit haar jarenlange ervaring goed mee en kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en het bedrijf. Als ondernemer heb je een concreet plan nodig om te kunnen groeien.”

DAPHNE BODE, @BABYMOON.NL, WWW.BABYMOON.NL

Voor wie is deze training?

De ene keer weten klanten je vanzelf te vinden, de andere keer stopt het weer. Je hebt geen grip op je omzet en dit fluctueert van maand tot maand.

Je vindt het lastig te voorspellen hoe jouw omzet er de komende maanden uitziet en wat je er voor moet doen om nieuwe klanten te vinden. Dit voelt soms machteloos.

Je weet dat je meer in de cijfers moet duiken en strategischer moet denken maar ergens is dat ook niet helemaal ‘jouw ding’.

Je ziet andere ondernemers om je heen groeien in klanten en omzet. En je denkt: “dit wil ik ook!”.

Je hebt er genoeg van om met ‘hoopvolle marketing’ te werken: om elke maand maar weer wat te proberen en te hopen dat hier dan nu wel wat uitkomt. Je wil gericht aan de slag met een stappenplan wat ervoor gaat zorgen dat jij je doelen gaat behalen.

Je behoudt onbeperkt toegang

Dit levert de training jou op

◆ Je kan realistische doelen stellen

◆ Je weet precies welke stappen je moet zetten om jouw omzetdoel te behalen

◆ Je weet exact welke marketingactiviteiten werken voor jou en met welke zaken je beter kan stoppen

◆ Je kan realistisch gaan voorspellen hoe de komende 6 maanden er uit gaan zien. En deze doelen gaan behalen:)

◆ Je gaat groeien in klanten en omzet, doordat je gaat werken met een plan

Na de bestelling krijg je direct toegang

“Ik heb nu een duidelijk plan met ALLE stappen die ik moet uitvoeren om een goede verkoop neer te zetten. Ik zou dit echt aan iedereen aanraden die niet zo strak is met plannen .”

Freya Min – Talentenpaleis

Praktische informatie

Direct na de betalingsbevestiging van de training je een email met daarin toegang tot de videotraining.

De training bestaat uit 3 onderdelen:

  • Doelen stellen: Welke doelen zijn realistisch voor jou? We bespreken ook de verschillende soorten doelen en waarom het zo belangrijk is om hier variatie in aan te brengen.
  • Het salesplan: hoe maak je nu een jaarplan op? Kan je met je huidige manier van werken eigenlijk wel je jaardoel halen? Op welke diensten kan jij je nu het beste gaan focussen? In deze module gaan we uitgebreid in op hoe je nu het salesplan opmaakt. Inclusief Excel-template en bijbehorende video tutorial.
  • Het marketingplan. Hoeveel leads heb jij nodig voor een sale? Welke kanalen werken voor jou het beste? Hoe zorg je ervoor dat je consistent een stroom aan klanten krijgt? In deze module bekijken we welke marketingacties jij nodig hebt en welke er het beste werken voor jou. Inclusief Excel-template en bijbehorende videotutorial.

Een training waar je levenslang toegang toe houdt en die €197,- waard is. Nu voor slechts €37,- !

Nu met €160,- korting!

Even voorstellen…

Hi!

Mijn naam is Merel Brouwer, eigenaar van De Productieve Ondernemer. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Brussel. Ik ben Nederlands maar woon al ruim 7 jaar op Belgische bodem.

De afgelopen 10 jaar heb ik diverse management functies bekleed bij grote multinationals zoals PostNLING, en de laatste 6 jaar bij AB Inbev.

In 2021 heb ik De Productieve Ondernemer opgericht, om ambitieuze ondernemers te helpen met het groeien en opschalen van hun bedrijf, slimmer te werken en om hen te helpen meer te doen in minder tijd.

Als vriendendienst hielp ik al langer bevriende ondernemers met strategisch advies. Ik zag steeds dezelfde uitdagingen terugkomen.

Ze wilden groeien in omzet en klanten, maar het lukte hen niet altijd om grip te krijgen op een consistente klantenstroom. Omzet fluctueerde en was onvoorspelbaar.

Het ontbrak vaak aan een overkoepelende strategie en een doel, waardoor ze hun tijd niet altijd goed besteedden.

Ze kwamen constant tijd tekort, ze voelden zich chaotisch, hadden het gevoel aan ‘ad hoc marketing’ te doen en hadden behoefte aan een concreet stappenplan.

Samen kwamen we steeds tot een strategie en een plan dat werkte. We stelden duidelijke jaardoelen op, vertaalden dat naar kwartaaldoelen en maanddoelen met een duidelijk en actiegericht plan en slimme strategie. En zo boekten we samen geweldige resultaten. Steeds weer was er groei voor het bedrijf, en meer vrijheid voor de ondernemer zelf.

Zo kwam De Productieve Ondernemer tot stand, en help ik nu ondernemers in Nederland en België met mijn expertise en ervaring.

Ambitieuze ondernemers die serieus willen groeien in klanten en omzet, zonder in te leveren op tijd en energie.

Je krijgt onbeperkt en ‘levenslang’ toegang