fbpx

Waar ik het meest trots op ben...

Op deze pagina vind je reviews en testimonials die ik heb mogen ontvangen.

Agency owner Joachim Badejoh breidde zijn team uit en creëerde voorspelbaarheid in de omzet
De omzet van fotografe Naomi De Kind ging x2 binnen 6 maanden
Daniëlle Regout nam 2 medewerkers in dienst en verdubbelde haar omzet
Jessica de Raat

"Ik ben deze coaching bij Merel gaan volgen voor meer structuur, meer hulp en kennis op gebied van sales, automatisering, tijd monitoren en structuur. Elke keer als ik een 'probleem' had, had Merel altijd een oplossing. Na zeven maanden is mijn omzet verzesvoudigd. Haar begeleiding bij mijn salesproces heeft mij veel heldere inzichten gebracht en op elk aspect van het bedrijf kan je van Merel leren.

Twijfel je nog? Dan: DOEN!! Je krijgt veel motivatie en nieuwe ideeën tijdens de gesprekken met Merel."

Jessica de RaatOprichter Alfa Medics www.alfamedics.nl

Ik ging de Focus & Grow Mastermind volgen omdat ik weinig tot niks van sales en marketing kende. En al zeker niet het mooie stappenplan om je zaak vanaf 0 op te bouwen. Dat wou ik graag uit deze mastermind halen.

Natuurlijk had ik van tevoren wel wat twijfels: ga ik de investering er wel uit halen? Ga ik niet teleurgesteld zijn?

Maar de ervaring was zeer goed! Ik zie nu enkele heel concrete stappen die ik kan nemen en weet hoe ik grip kan krijgen op zaken die ik kan opvolgen om te bekijken hoe het gaat met mijn bedrijf. De modules zijn goed opgebouwd. De Q&A’s waren heel leerrijk.

Ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen. Merel legt duidelijk de basis van marketing & sales uit. Niet alleen theorie, maar ze legt ook uit hoe je het kan doen, zonder zweverigheid zoals ‘volg je gevoel’ etc.

En ze geeft persoonlijke feedback in de FB groep en de Q&A’s. Merel neemt elke vraag oprecht en zeer degelijk op en bezorgt je altijd een uitgebreid antwoord.

Sofie VriesackerTechnisch VA, @vansofie
Danielle Regout

In de loop der jaren ben ik met mijn bedrijf gestaag gegroeid. Er kwam steeds meer werk bij en mijn to-do lijst werd steeds langer. Door gebrek aan tijd (althans dat dacht ik :)) bleef ik heel erg 'in' mijn bedrijf werken: taken uitvoeren en van klus naar klus leven. Ik kon geen tijd meer vinden om een stapje terug te zetten en meer 'aan' mijn bedrijf te werken. Ik had zoveel leuke ideeën en die ging ik dan meteen uitwerken, totdat ik die deadline weer in m'n nek voelde hijgen en de boel liet liggen om de klus af te maken.
En zo bleef het doorgaan.....totdat ik het Level Up traject van De Productieve Ondernemer volgde.

Op een hele heldere en duidelijke manier werden al mijn valkuilen duidelijk en kreeg ik meer zicht op waar het misging bij mij. Ik kreeg er meteen instructies bij, hoe ik het aan moest pakken en wat ik hiervoor nodig had. Door de persoonlijke begeleiding van Merel kon ik het toepassen op mijn bedrijf én werd ik aangemoedigd om aanpassingen te maken. Dit heeft écht zijn vruchten afgeworpen.

Een van de fijnste aspecten van dit traject, is dat het niet alleen theorie en powerpoints zijn. Je krijgt ook echt templates en voorbeelden die je letterlijk in kan vullen en dat scheelt zo veel tijd en denkwerk.

Inmiddels heb ik mijn agenda omgegooid, werk ik met alle templates van De Productieve Ondernemer en merk ik dat mijn mindset aan het veranderen is. Vooral het besef dat ik een bepaald aantal uren heb per week en deze helemaal zelf in mag en kan delen: ik heb die controle volledig zelf in de hand en kan daarmee bepalen hoe ik wil groeien.

Danielle RegoutFoto Organizer, @personal.opa, www.personalopa.com

“Het was heel erg prettig om met Merel te werken en ik heb er enorm veel aan gehad.

Ik voelde me heel erg begrepen en Merel had ook duidelijk verstand van onze business. Ik heb heel veel gehad aan de tips over social media en hoe ik dat slimmer kan inzetten. Verder heb ik er echt wat aan gehad om met Merel strategisch naar ons productaanbod te kijken. Het was heel nuttig om zo te zien waar we het beste onze tijd in kunnen steken en wat ons het meeste oplevert. Ook heb ik veel gehad aan de strategieën die Merel deelde over klantenbinding en het strategisch inzetten van upsells.

Ik zou dit zeker aanraden aan groeiende, nog kleine ondernemers die het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Als je nog twijfelt om samen te werken met De Productieve Ondernemer: gewoon doen!”

Laura van Nieuwlandwww.agency6.nl
Freya Min

“Voor het eerst kon ik eens mijn verhaal vertellen, over wat ik wil bereiken met mijn zaak, en dat er ook daadwerkelijk geluisterd werd. Merel is heel aangenaam in de omgang en bij het maken van mijn plan begon ze ook meteen mee te brainstormen.

Ik heb nu een duidelijk plan met ALLE stappen die ik moet uitvoeren om een goede verkoop neer te zetten. Ik zou dit echt aan iedereen aanraden die niet zo strak is met plannen 🙂. Als je nog twijfelt: gewoon doen! Je kan bij Merel voor heel wat terecht, maar ze voelt ook aan waar je grootste ‘valkuil’ zit en waar er dus ruimte is om te gaan groeien.”

Freya MinEigenaar Talentenpaleis, @talentenpaleis, www.talentenpaleis.be
Daphne Bode

“Ik volgde bij Merel een Pick My Brain dag, en deze ervaring was ontzettend goed! Mijn hoofd is leeg, alles staat in een concreet plan. Dit geeft een duidelijk overzicht. Ik zou dit over 6 maanden zeker weer doen. Ik raad dit echt iedereen aan, het is wat iedere ondernemer nodig heeft: een duidelijk en concreet plan.

Als je nog twijfelt: absoluut doen! Merel denkt vanuit haar jarenlange ervaring goed mee en kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en het bedrijf. Als ondernemer heb je een concreet plan nodig om te groeien”.

Daphne Bode@babymoon.nl, www.babymoon.nl
Liza Knockaert

“Het was heel leerrijk om met Merel te werken. Merel speelt goed in op waar je staat en weet je van daaruit verder te helpen. Daarnaast deelt ze ook veel persoonlijke inzichten zonder te pushen. Er ging een wereld voor me open!

Ik zou dit aanraden aan mensen die echt een aanzet nodig hebben in een bepaald topic, zoals content marketing. En ook zeker aan mensen die al langer bezig zijn en misschien vastgeroest zitten in een werkwijze die geoptimaliseerd kan worden. Ze is realistisch en geeft ook aan waar er nog werk te doen is, zonder dat dit stress geeft. Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: doen! Starter of al even bezig, iedereen kan iets opdoen van de expertise van Merel.“

Liza Knockaert@tikiphotography.me, www.tikiphotography.me
Joke Vansantvoort

De sessie met Merel was enorm waardevol en overtrof mijn verwachtingen. Je stapt in met vragen en bedenkingen en vertrekt met praktische tips and tricks om écht tijd te gaan besparen.

Je werpt samen met Merel een kritische blik op je systemen. Zelfs als je denkt dat je systeem toch al wat op punt staat, heeft Merel goede tips. Je leert aftoetsen bij jezelf als CEO én als werknemer of bepaalde processen toch nog efficiënter kunnen. Tijdens de sessie neem je de tijd om hierbij stil te staan. Terwijl dit normaliter - voor mij toch - een element was dat steeds achteraan mijn to do lijstje werd gezet.

Merel luistert aandachtig, vat jouw hindernissen (zelfs waar je niet dacht een hindernis te hebben) to the point samen, kijkt - samen met jou - wat je zou kunnen bijschaven en geeft hierin een heuse toolbox mee.

Na de sessie ontving ik nog een mail met wat er werd besproken. Heel leuk om nadien nog even op terug te kijken. En concreet stappen te ondernemen. Ik boek zeker een vervolgafspraak in om Merel te vertellen over de stappen die ik tegen dan al heb gezet en om verder te kijken wat ik nog kan doen.

Als je nog twijfelt over de samenwerking met Merel: niet twijfelen, gewoon doen! Alleen al de twijfel is een teken dat het enorm waardevol kan zijn. Want je voelt al aan dat je iets kan doen, maar je weet net niet wat. En net dát haal je uit de samenwerking met De Productieve Ondernemer.

Je hoeft het niet alleen uit te dokteren. Nee. Merel kijkt met een frisse blik naar jou en jouw bedrijf en nét dat zorgt dat ook jij met een ander perspectief naar jouw bedrijf zal kijken tijdens en na de call.

Joke VansantvoortAdvocate, @mild.scheiden, www.vansantvoort-advocaten.be
Ana De Plus

“De sessie was echt heel erg to the point, met concrete actiepunten. Ik ben ook meteen aan de slag gegaan met een aantal zaken die Merel mij had aanbevolen!

Merel had op voorhand ook opzoekingswerk gedaan waardoor ik echt het gevoel had dat ze wist waar IK mee bezig was. Ze gaf zeer gericht advies.

Voorafgaand aan de sessie dacht ik dat ik alle strategieën wel geprobeerd had. Door het gesprek besefte ik dat er echt nog zaken zijn die ik kan aanpassen en verbeteren, die een grote impact kunnen hebben.

Als je nog twijfelt: gewoon doen! Het levert je SOWIESO wat op!”

Ana De PlusBaby- en kinderslaapcoach, @twinkeltwinkel_ana, www.twinkeltwinkel.be
Ashmita Krishna Sharma

"Ik plande bij Merel een Pick My Brain dag, omdat ik een concreet plan voor 2022 wilde maken.

Dankzij Merel’s hulp heb ik nu meer duidelijkheid over de stappen die ik kan nemen om in 2022 mijn aanbod neer te zetten. Fijn dat Merel meedacht en dat ik nu een concreet plan heb!

Ik zou dit aanraden aan ondernemers die graag concreter willen worden in hun strategie en meer willen leren over de inhoudelijke tools en mogelijkheden op het gebied van marketing."

Ashmita Krishna Sharmawww.sparkling-gems.nl
Femke van Hilten

“De sessie met Merel voelde als een extra duwtje in de rug/schop onder de kont om weer eens goed te structureren en sterker in mijn schoenen te gaan staan. Ik raad dit zeker aan aan alle ondernemers die even de draad kwijt zijn in productiviteit of uitdagingen ervaren met grenzen stellen voor zichzelf.

Zie je even door de bomen het bos niet meer? De Productieve Ondernemer helpt je weer orde op zaken te stellen. Na een gesprek met Merel voel je je een stuk lichter en heb je weer wat handvaten om verder te kunnen: heel prettig!“

Femke van Hilten@duvels.art, www.duvels.art
Lisa Deschagt

“Het was zeer leerrijk, en heeft me zeker doen inzien waar ik tijd ‘verspil’ en hoe ik mijn dagen productiever in kan zetten als ondernemer. Merel geeft waardevol advies.

Ik ben enorm blij met alle tips die ik heb gekregen en ben er onmiddelijk mee aan de slag gegaan. Echt iedere ondernemer kan hier uit leren!

Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: zeker een aanrader!”

Lisa Deschagt@virtuallis, www.virtuallis.be
Lieve Mariën

"Het was een hele fijne ervaring!
Merel begreep mijn verhaal goed en kon mijn situatie goed inschatten. Vaak heb ik bij het praten met iemand een intern stemmetje van "ja maar bij mij werkt dat niet ..." en dat heb ik eigenlijk bij Merel geen enkele keer gehad.

Het bijhouden en monitoren van mijn tijdsbesteding was écht een eye-opener. Daarnaast probeer ik ook sinds de sessie met Merel het perfectionisme meer los te laten. Ik zou dit zeker aanraden aan alle ondernemers die meer structuur nodig hebben om beter te functioneren.

Als je nog twijfelt: zeker doen! Soms zijn het de kleine dingen die je aanpast die echt een wereld van verschil kunnen maken."

Lieve Mariën@piekewieke, www.piekewieke.be

"Ik besef me nu veel meer dat ik realistischer moet zijn op het gebied van tijd. Er zijn maar 24 uur op een dag, en dat is voor iedereen zo. Met Merel heb ik gekeken naar het opbouwen van routines voor bepaalde taken. Vrijdag namiddag is nu bijvoorbeeld social media namiddag! En daarnaast ga ik ook slimmer gebruik maken van de content die ik al heb (recycleren!). Merel kijkt mee naar waar de problemen zitten, ze luistert en brengt rust. En ze gaf mij feedback en tips vanuit een oogpunt van waar ik het nog niet had bekeken. Ik zou De Productieve Ondernemer echt aanraden aan alle ondernemers die overwhelmed zijn en struggelen met interne organisatie."

Ilse De Smet@ilse_theofficeplan, www.theofficeplan.be
Sarah Geenen

Ik plande bij Merel een strategie sessie in, omdat ik tegen een aantal zaken aanliep op gebied van marketing en sales.

Merel had veel concrete ideeën, wist de juiste woorden te vinden en zoomde echt goed in op mijn situatie. De ervaring was heel positief!

Ik zie nu hoe ik met mijn communicatie nog beter kan inspelen op de pijnpunten van mijn klanten. Merel kijkt met de ogen van de klant naar jouw situatie, en met het hart van de ondernemer van de zaak.

Sarah GeenenHome Organizer, @organisarah
Stephanie Hulin

Het hele ondernemen is nog wat nieuw voor mij. Op de meeste vlakken deed ik maar wat, wat uiteraard niet het gewenste resultaat gaf. Ik had nood aan wat begeleiding en iemand die me stap voor stap door de belangrijkste zaken voor mijn business loodste.
Ik ga nu veel gerichter te werk. Ik weet waar ik me op moet focussen en ik weet veel beter wat me te wachten staat.
Op 3 uur tijd heeft Merel tijdens de Pick My Brain zó veel waardevolle dingen gedeeld. Merel zag vrij snel de manieren waarop ik mijn business kon laten groeien.
Ik raad dit echt iedere ondernemer aan! Je krijgt sowieso waardevolle informatie die je verder kan helpen! Als je het alleen zou doen, zou je er waarschijnlijk veeeel langer over doen en zou het resultaat waarschijnlijk niet even goed zijn.

Stephanie HulinDiëtiste, @theguiltfreedietitian, www.theguiltfreedietitian.be
Britta Lahaye

Ik was op zoek naar antwoorden i.v.m. het aanspreken van mijn ideale klant. In de sessie met Merel heb ik heel veel cruciale inzichten gekregen om te kunnen groeien. Ik heb ook veel concrete to do's en tips om meteen mee aan de slag te gaan. Ze antwoordt op een directe en eerlijke, maar rustige en lieve manier.

De sessie was leerrijk en waardevol! Merel gaf antwoord op al mijn vragen. Ze denkt echt mee en is helemaal gefocust op oplossingen en groei. Ik zou een sessie met Merel echt aanbevelen! Door deze sessie heb ik bepaalde vragen die ik had, na lange tijd kunnen loslaten. Dat gaf een opgelucht gevoel.

Als je nog twijfelt: niet twijfelen! Je krijgt echt zó veel nieuwe inzichten en adviezen en tips!

Britta LahayeFotografe, @brittalahayefotografie

Ik ben de Focus & Grow Mastermind gaan volgen omdat ik in de opstartfase zat van mijn (online) business als zelfstandig ondernemer. Ik heb enorm veel geleerd over plannen, structureren, realistische doelen stellen, hoe je je aanbod vorm geeft en hoe je een correcte prijs berekent. Ik heb nu een helder zicht over de stappen die ik moet nemen.

Ik zou de Focus & Grow Mastermind zeker aanbevelen aan anderen! Je krijgt een realistisch kader en oprechte feedback van een ervaringsdeskundige.

Als je nog twijfelt: zeker doen! Ook qua prijs kwaliteit is dit programma absoluut een aanrader. Er zitten zó ontzettend veel tips, inzichten en lessen in waar je echt wat aan hebt als startende ondernemer.

Merel biedt je heldere handvaten en houdt je in de sessies ook een spiegel voor, zodat je de meeste kans van slagen hebt!

Christine DriesLean business coach & trainer, @faroconsult

Ik ging de Focus & Grow Mastermind volgen omdat ik altijd een vol 'to do lijstje' had en niet goed wist waar ik nu focus op moest leggen om verder te groeien.

Ik heb er zo veel uitgehaald. Het was een super ervaring! Het heeft mij enorm geholpen om te zien wat er nu wel en niet toe doet.

Ik stel na het volgen veel actie gerichtere doelen in kleine stappen waardoor ik weet wat ik moet doen om een bepaald doel te bereiken. Ik weet nu hoe ik meer gefocust kan werken om echt te groeien. Mijn to-do lijstjes zijn veel gerichter op de zaken die mij gaan verder brengen. Het traject heeft mij ook zoveel meer focus gegeven doordat de modules goed opgebouwd zijn waardoor ik elk stukje van mijn puzzel eens grondig ging bekijken.
Ik heb het traject ook al aan anderen aanbevolen!

Als je nog twijfelt over de Focus & Grow Mastermind: Gewoon doen ;)!

Ik had al andere businesstrajecten gevolgd maar deze waren heel grootschalig. De aanpak van Merel is heel persoonlijk. Je krijgt de kans om begeleid te worden én van anderen te leren zonder dat je het gevoel krijgt slechts een nummertje te zijn.

Ik ga ook veel planmatiger te werk. Zo heb ik voor de komende 6 maanden al blogposts klaar staan!

Het is een investering die je er dubbel en dik uithaalt aangezien het je zoveel verder kan brengen dan waar je staat. Het helpt je echt stapsgewijs naar alles even te kijken en je ook verder te helpen naar meer focus en groei!

Marissa Aertsdiëtiste, @balanced_food_by_marissa
Sarah Geenen

Ik wilde graag een schaalbaar aanbod samenstellen en op een duidelijke manier kunnen communiceren wat mijn waarde is.

In de Focus & Grow Mastermind heb ik echt kunnen inzoomen op de pijnpunten die ik kende, maar ook pijnpunten die ik nog niet kende. De werkboeken zorgen voor diepgang en maken duidelijk waarop ik meer moet inzetten. Ook de persoonlijke feedback brengt veel duidelijkheid en houvast voor mijn unieke situatie.

Deze Mastermind is heel waardevol, het zet je actief aan het werk! Merel kijkt naar jouw unieke situatie en denkt mee in jouw naam, maar met haar kennis en ervaring om tot de juiste inzichten te komen.

Sarah GeenenLife Organizer, @organisarah
Stephanie Hulin

Over de Focus & Grow Mastermind:

Wat betreft ondernemen deed ik maar wat. Ik had geen idee waar ik het best mijn tijd aan spendeerde en de resultaten waren er ook naar. Inmiddels heb ik een lanceerplan voor een product dat binnenkort gelanceerd wordt. Daarnaast weet ik nu beter hoe ik realistische doelen kan opstellen én wat ik kan doen om ze te behalen.

Dat is vaak waar het aan schortte bij andere opleidingen, een doel opstellen is mooi maar als je geen idee hebt hoe je het kan behalen heb je er ook niets aan. De combinatie van video modules, community, live calls en taken die door Merel worden nagekeken vind ik echt goed. Daarnaast zijn de verschillende onderwerpen zoals sales, marketing, financiële jaarplan opstellen ook heel interessant!

Stephanie HulinDietiste, @theguiltfreedietitian

Ik wist niet meer wat ik moest doen om mijn bedrijf te laten groeien. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets leek te werken.

Toen kwam ik Merel tegen op Instagram. Ik schreef me in voor een winactie en won een strategiesessie. In dit ene uur heeft ze me al zoveel inzichten gegeven en blinde vlekken blootgelegd, dat ik meer met haar wou werken.

Vooral de concrete doelen leren stellen, mijn planning op orde krijgen en dan gewoon doen, waren dingen die ik wilde aanpakken.

En met succes: ik stel duidelijke doelen op en weet hoe ik een plan moet opstellen om deze echt te behalen. Al direct in de tweede maand van dit programma behaalde ik mijn omzetdoelen voor die maand!

Van tevoren had ik wel wat twijfels. Ik had al bij anderen dergelijke trajecten gevolgd, maar daar was niet echt iets uitgekomen. Dus de vrees was er natuurlijk dat ook dit voor mij op niets zou uitdraaien.

Maar de ervaring was uiteindelijk zeer positief! Merel legt alles op zo'n duidelijke en vooral concrete manier uit, waardoor je onmiddellijk met de theorie aan de slag kan.

Ook de werkboeken zijn op zo'n manier opgesteld dat je de dingen onmiddellijk kan implementeren in je dagelijkse werking. En ook de coaching calls zijn een ware verrijking van dit programma, je krijgt niet alleen antwoorden op je persoonlijke vragen , maar ook de antwoorden op die van de andere deelnemers zijn zeker ook waardevol voor mij.

Tina RomboutCreatief therapeut, @lyndwing_creatieftherapeut
Ashmita Krishna Sharma

Ik ging de Focus & Grow Mastermind volgen omdat ik op zoek was naar een programma waar alle elementen van het ondernemerschap naar voren komen. En wat heb ik er ontzettend veel aan gehad. Ik ben veel productiever geworden en heb veel zaadjes geplant. Ik ben ook veel meer gaan denken vanuit verkoop, in plaats van louter als expert, dus meer vanuit mijn potentiële klant.

Ik ben door deze mastermind ook veel meer mijn sales en marketing data gaan tracken, en dat helpt. Ik zie echt dat ik vooruit ga en weet waar ik me op moet focussen.

De calls met de groep zijn heel nuttig, ook om van elkaar te leren. Merel is ontzettend snel met het geven van persoonlijke feedback in de community!

Ik zou dit zeker aanraden aan mensen die echt aan de slag willen gaan en echt meters willen maken. Je hoeft het niet allemaal alleen uit te vogelen.

Ashmita Krishna SharmaSparkling Gems

Door de Focus & Grow Mastermind ben ik met meer focus aan mijn bedrijf gaan werken. Geen stuurloos schip meer maar een duidelijke richting. Door goede planning, veel meer automatiseren en gewoon DOEN! groei ik nu met mijn bedrijf.

Ik ben zelfverzekerder geworden en geloof in mezelf als ondernemer!

Dit is de ultieme mastermind om een goede start te maken waarin je direct met een goede focus op je doel afgaat. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn maar het inzetten van de juiste tools en weten hoe je dat doet is wel handig. Deze mastermind omvat alles wat je nodig hebt en zoveel meer.

Sabrina WennekesFotografe, @flow_photography_by_sabrina
Britta Lahaye

Van tevoren twijfelde ik even. Ik had al een business coachingstraject gedaan en ik wist niet goed of ik nog wel veel nieuws zou leren.
Maar de ervaring was SUPER GOED!

Ik heb echt heel veel bijgeleerd, en de werkboeken uit het programma zijn ook echt TOP om het zelf te gaan toepassen en uitzoeken voor je eigen bedrijf. Merel gaf me veel nieuwe, waardevolle inzichten over o.a. business fundamenten. Alle topics worden heel diepgaand behandeld, dus ik heb ontzettend veel geleerd! Dankzij Merel heb ik mijn nieuw aanbod gelanceerd - geen uitstelgedrag, maar actie!!

Ik heb de Focus & Grow Mastermind ook al aan meerdere mensen aanbevolen!

Britta Lahayefotografe, @brittalahayefotografie
Maaike Guijs

"Dankzij Focus & Grow heb ik nu duidelijk wie ik als doelgroep wil en wat mijn aanbod is. Ik heb ook meer inzicht in waar de knelpunten liggen en waar ik nog verder aan ga werken.

Ik raad Focus & Grow absoluut aan, zeker voor startende ondernemers die nog hun doelgroep, product, prijzen, marketing, etc moeten bepalen. Alles komt stap voor stap aan bod en het is een heel duidelijk en compleet programma. Merel neemt je van begin tot eind mee in de stappen die je moet zetten."

Maaike Guijsorthomoleculair voedingscoach, @maaikesvoedingsadvies
Debbie van Heumen

Wat is de tijd voorbij gevlogen! Ik wil je graag bedanken voor alle tips, inspiratie en informatie!
Van te voren twijfelde ik over mijn doelgroep en welke richting ik nu precies in wilde gaan, maar tijdens jouw programma ben ik heel wat stappen verder gekomen. Het is me heel duidelijk geworden wat ik wil doen en wat ik wil aanbieden.

Inmiddels is mijn website klaar en ben ik begonnen met de eerste content plaatsen.
De actiestand staat aan en dat voelt heel fijn!

De focus waar ik naar zocht daar heb je zeker aan bijgedragen met jouw programma om die te vinden.
Ik heb nog aardig wat video’s te bekijken, maar vind ze echt super fijn en duidelijk! Ze geven echt praktische handvaten om stappen te zetten.

Je hebt het allemaal super netjes en mooi in elkaar gezet en bent daarin wel een voorbeeld/ inspiratiebron voor hoe ik het zelf ook wil in mijn bedrijf!

Debbie van HeumenLoopbaancoach, @humangrow.nl

Productive planning gaf mij weer overzicht waarmee ik binnen de vele taken en werkzaamheden toch de structuur in mijn werk behouden. Door de app Trello heb ik een ook een beter inzicht in mijn taken, wat kan wachten en wat die dag gewoon afmoet

Ik kan de training zeker aanraden! De tools, hulpmiddelen en aanbevelingen leren je nieuwe skills om je groei te blijven stimuleren.

Tjitske Hiemstrafinewooddesign.nl
Sofie Gielen

Ik had moeite met focus krijgen en prioriteiten stellen. Ik vroeg me af of de Productive Planning training me iets zou brengen dat ik nog niet wist, maar ik heb er zeker uit geleerd! Ik begrijp nu veel beter hoe ik mijn tijd productief kan indelen. De training is concreet en praktisch en je kan er meteen iets mee doen.

Ik kan Productive Planning enorm aanraden: de aangereikte tools helpen je echt op weg naar een gestructureerde en overzichtelijke agenda. Ben je ondernemer die moeite heeft met structuur brengen in een drukke en chaotische dagplanning, dan gaat deze training voor rust zorgen.

Sofie GielenInterieurontwerper @sofiegielen.interiors
Joachim Badejoh

Mijn bedrijf ging OK, maar ik wilde gaan schalen. En ik wilde vooral meer structuur en organisatie.

Wat mij aantrok tot Merel was dat zij eigenlijk heel veel ervaring had in corporate, aangezien ik zelf nooit in een bedrijf heb gewerkt en direct na mijn studies ben gaan beginnen ondernemen.

Dus we hebben echt gewerkt aan het creëren van meer structuur. Merel heeft mij duidelijk laten zien hoe ik veel beter georganiseerd kan zijn. Hoe dat ik een plan kan maken voor het jaar, hoe dat ik een duidelijk plan kan maken voor een kwartaal. Want voor die tijd deed ik maar wat. En tot zover ging dat prima, maar dat zorgt er natuurlijk niet voor dat je echt kan gaan schalen.

Door met Merel te werken heb ik dan ook VA’s aangenomen die mij hebben geholpen, waardoor ik ook een deel van mijn werk kon outsourcen. Hierdoor kon ik meer tijd gaan creëren.

Voor mij was het enorm impactvol dat we hebben gewerkt aan iets wat ervoor zorgde dat de omzet en verkoop voorspelbaar werd. Dat hebben we gedaan door aan een webinar te werken. En door elke keer het webinar opnieuw te kunnen geven, zagen we voorspelbare inkomsten binnenkomen.

Mijn ervaring met Merel is amazing. Waar ik ook van hou, en wat ik heel belangrijk vind, is dat Merel ook altijd suggesties geeft. Soms gaan mensen je feedback geven en zeggen wat niet goed is, maar Merel geeft ook meteen suggesties wat wél zou kunnen. Of hoe je iets bijvoorbeeld anders kan verwoorden. Dit is handig en hierdoor kun je veel sneller vooruit gaan.

Ik ben dus super tevreden. Ik heb haar al aangeraden aan vrienden in mijn eigen netwerk en ik zou haar gewoon echt aanraden om 1:1 mee te werken.

Joachim Badejohondernemerscoach en eigenaar van advertising agency Bademedia. www.bademedia.com @joachimbadejoh
Laure Vermeulen

Ik wilde een stevige basis leggen voor mijn (toekomstige) onderneming. Door chaos in mijn hoofd over alle facetten van de onderneming voelde ik uitstelgedrag om te starten. Focus & Grow helpt mij om in kleine stapjes meer structuur te brengen en richting te bepalen.

Focus & Grow is een compleet programma waarmee je alle fundamenten kan leggen voor je onderneming. Ik heb van één ding spijt: Ik had dit al veel eerder moeten doen! Ik popel dan ook om verder aan de slag te gaan in praktijk.

Laure Vermeulen@tempo.rise
Sarah van der Mersch

Toen mijn bedrijf maar bleef groeien, kwam ik op een punt dat ik overladen werd met werk en het gevoel had dat ik het niet meer kon bolwerken. Ik had nood aan personeel, maar ook aan iemand die me kon helpen en bijstaan in het optimaliseren van mijn bedrijf en die mij kon leren AAN mijn bedrijf te werken in plaats van IN mijn bedrijf.
Dankzij de persoonlijke 1 op 1 coaching en het krijgen van toegang tot een online platform vol nuttige informatie en praktische tips, ben ik als zaakvoerder veranderd. Ik ben mij meer gaan bezig houden met marketing en heb meer leren denken als een strateeg. Weten dat er iemand is op wie je kan terugvallen met al je vragen en die ervaring en kennis heeft, is echt een verademing.

Dankzij het traject heb ik mijn omzet kunnen verdriedubbelen, kan ik ondertussen een tweede werknemer aannemen en kan ik weer ademen in mijn bedrijf. Dank je wel Merel!

Sarah van der MerschHondengedragstherapeut, @‌saraika_k9, www.saraika.com