fbpx

1-op-1 strategiesessie

In één sessie een ijzersterke strategie

Heb jij het idee dat je ‘maar wat doet’ als het gaat om je bedrijf organiseren, managen en structureren? Dat je doelmatiger kan werken, met meer focus? 1001 ideeën en geen flauw benul met welk idee je moet beginnen?

Je komt om in het werk en werkt jezelf een slag in de rondte, en toch zit je aan een omzetplafond. Je werkt altijd ín je bedrijf, en komt er nauwelijks aan toe om áán je bedrijf te werken.

Ik ga je helpen om een bedrijf te bouwen dat klaar is voor groei, met structuur, slimme automatiseringen en sterke systemen. In deze strategie sessie krijg je de handvatten en tools om daarna zelf aan de slag te gaan.

Zodat je met vertrouwen en plezier je bedrijf kan gaan inrichten.

Tijdens een 1-op-1 Strategie Sessie van 60 minuten help ik jou aan een ijzersterke strategie om je bedrijf te organiseren en structureren voor groei.

Na afloop kan je zelf vol focus doorpakken, krijg jij een gepersonaliseerd rapport met aanbevelingen en ondersteun ik je nog 2 weken via email.

Nu tijdelijk voor €149,- i.p.v. €179,-

Wil jij:

 • Niet meer gewoon wat doen, maar werken aan een strategie met impact?
 • Jouw interne organisatie naar een hoger niveau brengen met tips die ook de grote bedrijven toepassen?
 • Duidelijkheid krijgen in waar je moet beginnen met automatiseren of uitbesteden?
 • Een duurzaam bedrijf bouwen dat klaar is voor serieuze groei?

Nu tijdelijk voor €149,- i.p.v. €179,-

“Voorafgaand aan de sessie dacht ik dat ik alle strategieën wel geprobeerd had. Door het gesprek besefte ik dat er echt nog zaken zijn die ik kan aanpassen en verbeteren, die een grote impact kunnen hebben.”

Ana De Plus, baby- en kinderslaapcoach, www.twinkeltwinkel.be, @twinkeltwinkel_ana

De strategiesessie in de praktijk

Voorafgaand aan de strategiesessie ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst waarmee ik me inlees in jouw bedrijf en je belangrijkste pijnpunten analyseer. Afhankelijk van jouw situatie kan het vervolgens zijn dat ik je een voorbereidingsopdracht stuur. Dit wordt gevolgd door een online strategie sessie van 60 minuten via Zoom. Naderhand ontvang je van mij de replay van het gesprek, plus een gepersonaliseerd rapport met aanbevelingen. Gedurende 2 weken ondersteun ik je nog en mag je mij jouw vragen mailen.

Superintensief, maar enorm waardevol.

Tijdens de strategiesessie…

 • laat ik jou praten en luister ik heel goed wat jij zegt. Ik stel je vragen naar aanleiding van de vragenlijst die je hebt ingevuld. Alles wat je denkt, voelt en vindt mag je er uit gooien.
 • Luister ik of je belemmerende overtuigingen hebt waardoor dingen niet lukken. Een bedrijf laten groeien hangt namelijk ook grotendeels samen met de juiste mindset.
 • Gaan we uitgebreid in op jou als ondernemer, hoe je graag werkt en welk bedrijf daarbij past. Wat voor soort bedrijf wil jij bouwen?

Na de strategiesessie

 • Na afloop ontvang je de opname (replay) en een gepersonaliseerd rapport met aanbevelingen
 • Ik ben vervolgens nog 2 weken (10 werkdagen) beschikbaar voor vragen en ondersteuning via mail. Hierdoor kan je al een klein beetje ervaren hoe het is om langer met mij samen te werken.
 • Ik deel handige templates en invulbare werkboeken die jou verder helpen om je strategie verder aan te scherpen.
 • Na de sessie heb jij weer zin om áán je bedrijf te werken en aan de slag te gaan om jezelf te organiseren voor groei.

Nu tijdelijk voor €149,- i.p.v. €179,-

“Het was heel erg prettig om met Merel te werken en ik heb er enorm veel aan gehad.

Ik voelde me heel erg begrepen en Merel had ook duidelijk verstand van onze business. Ik heb heel veel gehad aan de tips over social media en hoe ik dat slimmer kan inzetten. Verder heb ik er echt wat aan gehad om met Merel strategisch naar ons productaanbod te kijken. Het was heel nuttig om zo te zien waar we het beste onze tijd in kunnen steken en wat ons het meeste oplevert. Ook heb ik veel gehad aan de strategieën die Merel deelde over klantenbinding en het strategisch inzetten van upsells.

Ik zou dit zeker aanraden aan groeiende, nog kleine ondernemers die het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Als je nog twijfelt om samen te werken met De Productieve Ondernemer: gewoon doen!

-Laura van Nieuwland, www.agency6.nl

Praktische informatie

Direct na de betalingsbevestiging van de strategiesessie krijg je een link naar de datumplanner en een link naar de vragenlijst. Zodra je de call inboekt via de datumplanner, ontvang je de link naar de Zoom call.

De uitgebreide vragenlijst bevat vragen over jouw onderneming, je huidige situatie en het vraagstuk waarop jij je nu stukbijt. Het is belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de call invult, zodat ik me goed kan voorbereiden. Afhankelijk van jouw situatie kan het zijn dat ik je nog een voorbereidende opdracht stuur die we zullen bespreken tijdens de call. Met deze voorbereiding kunnen we het beste uit het gesprek halen.

De investering voor de 1-op-1 strategiesessie bedraagt €179,- ex BTW

Nu tijdelijk voor €149,- i.p.v. €179,-

Wat zeggen anderen?

“Voor het eerst kon ik eens mijn verhaal vertellen, over wat ik wil bereiken met mijn zaak, en dat er ook daadwerkelijk geluisterd werd. Merel is heel aangenaam in de omgang en ze begon ook meteen mee te brainstormen. Als je nog twijfelt: gewoon doen! Je kan bij Merel voor heel wat terecht, maar ze voelt ook aan waar je grootste ‘valkuil’ zit en waar er dus ruimte is om te gaan groeien.”

Nog even voorstellen…

Hi!

Mijn naam is Merel Brouwer, eigenaar van De Productieve Ondernemer. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Brussel. Ik ben Nederlands maar woon al ruim 7 jaar op Belgische bodem.

De afgelopen 10 jaar heb ik diverse management functies bekleed bij grote multinationals zoals PostNLING, en de laatste 6 jaar bij AB Inbev.

In 2021 heb ik De Productieve Ondernemer opgericht, om ambitieuze ondernemers te helpen met het groeien en opschalen van hun bedrijf, slimmer te werken en om hen te helpen meer te doen in minder tijd.

Als vriendendienst hielp ik al langer bevriende ondernemers met hun strategische plannen, het organiseren van hun bedrijf, het werken met een team en het slimmer en efficiënter inrichten van hun processen en workflows. Ik zag steeds dezelfde uitdagingen terugkomen.

Ze hadden grootse plannen en ideeën, waarvan ze wisten dat het op termijn meer omzet op zou gaan leveren, maar ze werden telkens geleefd door de waan van alledag.

Het lukte hen niet om lange termijn projecten af te ronden omdat er altijd weer iets tussendoor kwam. Het ontbrak vaak aan een overkoepelende strategie en een doel, waardoor ze hun tijd niet altijd goed besteedden. En hun manier van werken kon vaak efficiënter.

Ze kwamen constant tijd tekort, ze voelden zich chaotisch, hadden een never-ending to-do list en hadden het gevoel dat dingen handiger en makkelijker konden.

Samen kwamen we steeds tot een strategie en een plan dat werkte. We stelden duidelijke jaardoelen op, vertaalden dat naar kwartaaldoelen en maanddoelen met een duidelijk en actiegericht plan en slim ingerichte bedrijfsprocessen en workflows. En zo boekten we samen geweldige resultaten. Steeds weer was er groei voor het bedrijf, en meer tijd voor de ondernemer zelf.

Zo kwam De Productieve Ondernemer in 2021 tot stand, en help ik nu ondernemers in Nederland en België met mijn expertise en ervaring.

Ambitieuze ondernemers die serieus willen groeien, slimmer willen werken en meer willen doen in minder tijd.

Je bent nu op de salespagina van mijn losse strategiesessie beland, maar ik bied ook een 4 of 6 maanden durend traject aan voor ondernemers die hun bedrijf willen organiseren voor groei en die meer omzet willen genereren zonder dat hun workload verhoogt.

“Ik volgde bij Merel een Pick My Brain dag, en deze ervaring was ontzettend goed! Mijn hoofd is leeg, alles staat in een concreet plan. Dit geeft een duidelijk overzicht. Ik zou dit over 6 maanden zeker weer doen. Ik raad dit echt iedereen aan, het is wat iedere ondernemer nodig heeft: een duidelijk en concreet plan.

Als je nog twijfelt: absoluut doen! Merel denkt vanuit haar jarenlange ervaring goed mee en kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en het bedrijf. Als ondernemer heb je een concreet plan nodig om te groeien”.

-Daphne Bode, @babymoon.nl

Veelgestelde vragen

 Voor wie is deze strategiesessie geschikt?

Deze sessie is geschikt voor dienstverlenende zelfstandig ondernemers (of met max. 5 werknemers) die een schaalbaar bedrijf willen bouwen en zoeken naar de juiste structuur om dit in te richten.

Deze sessie is niet geschikt voor productondernemers (winkeliers, webshopeigenaren).

Wanneer kan ik terecht?

Je kunt meteen een sessie inplannen en hoeft niet te wachten, ideaal als je direct wil doorpakken. Na aanschaf van de strategiesessie ontvang je de link naar de datumplanner en vragenlijst. Ik maak gebruik van Squarespace Scheduling. Met deze online planner kies je direct de datum en tijd die bij je past. De beschikbare dagen zijn maandag t/m vrijdag.

Wat houdt de 2 weken ondersteuning via mail in?

De mailsupport geldt gedurende de 2 weken (10 werkdagen) na het gesprek. Ik ben dan beschikbaar voor vragen en ondersteuning via email. Hierdoor kan je alvast ervaren hoe het zou zijn om langer met mij samen te werken.

★ Wat is de investering?

De investering voor de strategiesessie bedraagt €179,- excl. BTW.

Nu tijdelijk voor €149,- i.p.v. €179,-

Wat als er geen datum tussen staat waarop ik kan?

Het lijkt me onwaarschijnlijk, maar als je geen datum kan vinden, stuur me dan een email op merel@deproductieveondernemer.nl . Stel vervolgens drie andere data met tijdstippen waarop jij kunt en dan kijken we samen wat past.

Klopt het dat ik vooraf moet afrekenen?

Ja. Je betaalt de strategiesessie vooraf. Daarna start een geautomatiseerd proces waarin je de datumplanner en de vragenlijst ontvangt. Heb je een vraag over de betaling, stuur me dan een mailtje op merel@deproductieveondernemer.nl

Hoe weet ik zeker dat jij mij kunt helpen?

Niets is zeker, maar na 10 jaar ervaring in leidinggevende posities, marketing en e-commerce bij grote multinationals durf ik wel te stellen dat ik heel wat vraagstukken aan kan. Maar om je tegemoet te komen, bied ik een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden, dan krijg jij je geld terug.

★ Waarom is het zo goedkoop?

Prijs is ontzettend subjectief, want voor sommige ondernemers is dit een enorme investering en van anderen krijg ik de vraag ‘waarom is dit zo goedkoop?’.  En ja, het is inderdaad goedkoop. Op dit moment voelt deze prijs voor mij goed. Ik heb een missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om een bedrijf te bouwen dat vrijheid oplevert op alle fronten.

In de toekomst zal de prijs waarschijnlijk omhoog gaan.

★ Heb je andere vragen?

Stuur me gerust een mailtje via merel@deproductieveondernemer.nl

Twijfel je nog? Ik laat anderen graag voor mij spreken…

“Op een hele heldere en duidelijke manier werden al mijn valkuilen duidelijk en kreeg ik meer zicht op waar het misging bij mij. Ik kreeg meteen duidelijke handvatten, hoe ik het aan moest pakken en wat ik hiervoor nodig had. Door de persoonlijke begeleiding van Merel werd ik aangemoedigd om aanpassingen te maken.”

-Danielle Regout, @personal.opa

“Ik plande bij Merel een strategie sessie in, omdat ik tegen een aantal zaken aanliep op gebied van marketing en sales.

Merel had veel concrete ideeën, wist de juiste woorden te vinden en zoomde echt goed in op mijn situatie. De ervaring was heel positief!

Ik zie nu hoe ik met mijn communicatie nog beter kan inspelen op de pijnpunten van mijn klanten. Merel kijkt met de ogen van de klant naar jouw situatie, en met het hart van de ondernemer van de zaak.”

-Sarah Geenen, home organizer, @organisarah

“De sessie met Merel was enorm waardevol en overtrof mijn verwachtingen. Je stapt binnen met vragen en bedenkingen en vertrekt met praktische tips en tricks die je écht verder helpen.

Merel luistert aandachtig, vat jouw hindernissen (zelfs waar je niet dacht een hindernis te hebben) to the point samen, kijkt – samen met jou – wat je zou kunnen bijschaven en geeft hierin een heuse toolbox mee.

.Ik boek zeker een vervolgafspraak in om verder te kijken wat ik nog meer kan doen.

Je hoeft het niet alleen uit te dokteren. Merel kijkt met een frisse blik naar jou en jouw bedrijf en nét dat zorgt dat ook jij met een ander perspectief naar jouw bedrijf zal kijken!”

-Joke Vansantvoort, @mild.scheiden, www.vansantvoort-advocaten.be

Ik plande bij Merel een Pick My Brain dag, omdat ik een concreet plan voor 2022 wilde maken.

Dankzij Merel’s hulp heb ik nu meer duidelijkheid over de stappen die ik kan nemen om in 2022 mijn aanbod neer te zetten. Fijn dat Merel meedacht en dat ik nu een concreet plan heb!

Ik zou dit aanraden aan ondernemers die graag concreter willen worden in hun strategie en meer willen leren over de inhoudelijke tools en mogelijkheden op het gebied van marketing.

“Het was heel leerrijk om met Merel te werken. Merel speelt goed in op waar je staat en weet je van daaruit verder te helpen. Daarnaast deelt ze ook veel persoonlijke inzichten zonder te pushen. Er ging een wereld voor me open!

Ik zou dit aanraden aan mensen die echt een aanzet nodig hebben in een bepaald topic, zoals content marketing. En ook zeker aan mensen die al langer bezig zijn en misschien vastgeroest zitten in een werkwijze die geoptimaliseerd kan worden. Ze is realistisch en geeft ook aan waar er nog werk te doen is, zonder dat dit stress geeft. Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: doen! Starter of al even bezig, iedereen kan iets opdoen van de expertise van Merel.

-Liza Knockaert, @tikiphotography.me

“De sessie was echt heel erg to the point, met concrete actiepunten. Ik ben ook meteen aan de slag gegaan met een aantal zaken die Merel mij had aanbevolen!

Merel had op voorhand ook opzoekingswerk gedaan waardoor ik echt het gevoel had dat ze wist waar IK mee bezig was. Ze gaf zeer gericht advies.

Voorafgaand aan de sessie dacht ik dat ik alle strategieën wel geprobeerd had. Door het gesprek besefte ik dat er echt nog zaken zijn die ik kan aanpassen en verbeteren, die een grote impact kunnen hebben.

Als je nog twijfelt: gewoon doen! Het levert je SOWIESO wat op!”

-Ana De Plus, baby- en kinderslaapcoach, @twinkeltwinkel_ana, www.twinkeltwinkel.be

“Het was een hele fijne ervaring!

Merel begreep mijn verhaal goed en kon mijn situatie goed inschatten. Vaak heb ik bij het praten met iemand een intern stemmetje van “ja maar bij mij werkt dat niet …” en dat heb ik eigenlijk bij Merel geen enkele keer gehad.

Het bijhouden en monitoren van mijn tijdsbesteding was écht een eye-opener. Daarnaast probeer ik ook sinds de sessie met Merel het perfectionisme meer los te laten. Ik zou dit zeker aanraden aan alle ondernemers die meer structuur nodig hebben om beter te functioneren.

Als je nog twijfelt: zeker doen! Soms zijn het de kleine dingen die je aanpast die echt een wereld van verschil kunnen maken.”

-Lieve Mariën, @piekewieke, www.piekewieke.be

“De sessie met Merel voelde als een extra duwtje in de rug/schop onder de kont om weer eens goed te structureren en sterker in mijn schoenen te gaan staan. Ik raad dit zeker aan aan alle ondernemers die even de draad kwijt zijn in productiviteit of uitdagingen ervaren met grenzen stellen voor zichzelf.

Zie je even door de bomen het bos niet meer? De Productieve Ondernemer helpt je weer orde op zaken te stellen. Na een gesprek met Merel voel je je een stuk lichter en heb je weer wat handvaten om verder te kunnen: heel prettig!

-Femke van Hilten, @duvels.art

“Het was zeer leerrijk, en heeft me zeker doen inzien waar ik tijd ‘verspil’ en hoe ik mijn dagen productiever in kan zetten als ondernemer. Merel zorgt met een glimlach ervoor dat je je zeker op je gemak voelt en geeft waardevol advies.

Ik ben enorm blij met alle tips die ik heb gekregen en ben er onmiddelijk mee aan de slag gegaan. Echt iedere ondernemer kan hier uit leren!

Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: zeker een aanrader!”

-Lisa Deschagt, @virtuallis.be

“Merel kijkt mee naar waar de problemen zitten, ze luistert en brengt rust. En ze gaf mij feedback en tips vanuit een oogpunt van waar ik het nog niet had bekeken. Ik zou De Productieve Ondernemer echt aanraden aan alle ondernemers die overwhelmed zijn en struggelen met de organisatie van hun bedrijf”

-Ilse De Smet, @ilse_theofficeplan.be