fbpx

Dankjewel voor je aanmelding! Lees nog even verder, want ik heb een super leuke verrassing voor je!

Ik heb een WAANZINNIGE kans voor je (alleen op deze pagina!)

Alleen op deze pagina voor slechts 37 euro ipv 197 euro:

Online training: ‘Maak een winnend sales- en marketingplan’

Niet meer het gevoel hebben dat je ‘maar wat doet’. Maak een succesvol plan om jouw aanbod in de markt te zetten.

Je bent klaar om je product of dienst te verkopen, en dan…

Je hebt een waanzinnig aanbod uitgewerkt. Tot in de puntjes nagedacht over hoe alles er uit moet gaan zien.

En fantastisch: de eerste paar klanten komen via via binnen!

Maar dan valt het stil. En gaan er opeens weken overheen voordat iemand zich meldt.

En je begint jezelf af te vragen: wat moet ik dan gaan DOEN om aan die klanten te komen? Je post een paar Instagram posts, schrijft een blog. Je maakt misschien zelfs wat flyers die je verspreidt…. Je bent kortom constant met je bedrijf bezig. Maar de klanten blijven uit.

En terwijl je to-do lijstje zo steeds langer wordt (want: Instagram stories maken, website updaten, emails schrijven, een gratis product ontwikkelen) blijft de omzet achter. En vraag je je misschien wel af: “waar doe ik dit eigenlijk nog voor?!”

Van die miljoen dingen die er op je to-do lijstje staan, is het je totaal niet duidelijk welke dan gaan zorgen voor het resultaat. Waardoor je van alles tegelijkertijd gaat doen.

En zo kan het ondernemerschap, waar je eerst zo enthousiast mee was begonnen, soms gaan voelen als zwaar. Als complex.

Als heel veel doen, met enorm weinig resultaat.

Hoe zorg je er dan wél voor dat je consistent klanten gaat aantrekken? Dat je de juiste mensen bereikt? En hoe weet je welke marketing kanalen wél en niet voor je werken?

Dat en nog veel meer ga ik jou leren in de training ‘Maak een winnend sales- en marketingplan’. Een online training waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het maken van jouw eigen succesvolle sales- en marketingplan.

De normale investering voor deze training is 197 euro.

I know, deze actie is BIZAR. Maar ik vind het geweldig dat jij de eerste stap hebt gezet om je bedrijf te laten groeien door je aan te melden voor de online masterclass. En dat wil ik graag belonen!

Na aanmelding krijg je direct toegang tot al het trainingsmateriaal

“Ik heb nu een duidelijk plan met ALLE stappen die ik moet uitvoeren om een goede verkoop neer te zetten. Ik zou dit echt aan iedereen aanraden die niet zo strak is met plannen .”

Freya Min – Talentenpaleis

Herkenbaar?

Elke maand start je weer vanaf nul en denk je: “wat zal ik deze maand eens gaan doen om aan klanten te komen?”.

De ene keer weten klanten je vanzelf te vinden, de andere keer stopt het weer. Je hebt geen grip op je omzet en dit fluctueert van maand tot maand.

Je hebt wel doelen (misschien heb je dit ook al teruggerekend naar hoeveel klanten je nodig hebt, en dit helemaal mooi uitgewerkt in een Excel document), maar je hebt geen voorspelbaar systeem of plan wat jou vertelt wát je dan moet gaan doen om die doelen te behalen.

Je kijkt naar anderen in de markt die moeiteloos hun aanbod succesvol weten te verkopen. Het lijkt wel alsof ze één keer hun aanbod pitchen op Instagram en vervolgens vol zitten.

Je vindt het lastig te voorspellen hoe jouw omzet er de komende maanden uitziet en wat je er voor moet doen om nieuwe klanten te vinden. Dit voelt soms machteloos.

En hierdoor slaat soms de twijfel toe. Ben ik wel goed bezig? Ben ik wel goed genoeg? Kan ik dit eigenlijk wel? En: wat doe ik toch verkeerd?

Je hebt er genoeg van om met ‘hoopvolle marketing’ te werken: om elke maand maar weer wat te proberen en te hopen dat hier dan nu wel wat uitkomt. Je wil gericht aan de slag met een stappenplan wat ervoor gaat zorgen dat jij je doelen gaat behalen.

Dit is hoe het ook kan:

Je bent enorm enthousiast om je aanbod te gaan verkopen. Je bent ook vol vertrouwen, want je weet precies welke kanalen je moet gaan inzetten, wát je op die kanalen moet gaan doen, en hoeveel mensen je moet gaan bereiken om je doelen te behalen.

Je doel is dus niet meer zomaar iets wat in een Excel bestand staat, of op een post-it geplakt is, maar is iets waarvan jij precies weet wat er gedaan moet worden om het te bereiken.

Het allermooiste is nog: je raakt niet meer in de stress als er een keertje geen aankopen of aanvragen zijn. Je hebt namelijk alle tools om te analyseren waar de ‘gap’ ligt. En vervolgens heb je ook de juiste middelen om een nieuw plan te gaan schrijven.

Van 0 naar €100k in één jaar

Toen ik startte met ondernemen verklaarden veel mensen mij voor gek. “Dat is veel te hard werken!” en “de eerste jaren ga je niets verdienen!”

Mijn eigen ondernemersreis begon nadat ik 10 jaar in commerciële management functies had gewerkt bij grote multinationals.

Toen ik begon met ondernemen paste ik de succesformule toe die ik geleerd had in mijn leidinggevende functies in het bedrijfsleven. Het werken met een concreet plan van aanpak: een sales- en marketingplan. Dat bleek ook hier te werken.

In minder dan 3 maanden wist ik mijn bedrijf zó winstgevend te maken dat ik er volledig van kon leven. 

In mijn eerste 12 maanden als ondernemer verkocht ik vervolgens voor ruim €100k aan programma’s, cursussen en trajecten.

En in het tweede jaar wist ik dat ruimschoots te verdubbelen.

Ondertussen heb ik 500+ ondernemers geholpen met het groeien van hun omzetten van €20k per maand (of meer) en lanceringen van €30k, €40k, €50k.

En dat zonder zichzelf volledig over de kop te werken en 80 uur per week bezig te zijn met Instagram, bloggen, podcasten of wat al niet…

Alleen op deze pagina slechts 37 euro

Online training: Maak een winnend sales- en marketingplan

Een online training waarin jij stap voor stap wordt meegenomen in het maken van jouw eigen winstgevende sales- en marketingplan.

Binnen enkele minuten ontvang je de training in je inbox en je kunt hem op elk moment volgen. Je hebt onbeperkt toegang.

Deze training is specifiek gemaakt voor ondernemers die nog geen consistent en voorspelbaar systeem hebben voor hun marketing en sales. Als je het gevoel hebt dat je geen grip hebt op je omzet en het gevoel hebt ‘ad hoc marketing’ te doen: de ene keer een Instagram post, dan weer een blog schrijven, dan misschien ook nog iets in je netwerk proberen… zonder dat er echt een duidelijk plan of strategie achter zit… dan is deze training perfect voor jou. Sterker nog, dan ga je geweldige resultaten zien.

Want doelen stellen dat kunnen we allemaal. Maar HOE je die doelen gaat bereiken, dat is een tweede. En dat is precies wat in deze training aan bod komt.

Deze training bestaat uit videolessen, twee excel templates met bijbehorende video tutorials, en een werkboek met opdrachten om de theorie in de praktijk te brengen.

Wil jij grip krijgen op je omzet en een consistente stroom aan klanten krijgen?

Dan kan je nu met een bizarre korting instappen in de videotraining ‘Maak een winnend sales- en marketingplan’. Je kan deze videotraining nu namelijk kopen voor slechts €37,- ipv €197,-! Dat is dus een korting van €160,-!

Alleen beschikbaar via deze pagina!

“Merel denkt vanuit haar jarenlange ervaring goed mee en kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en het bedrijf. Als ondernemer heb je een concreet plan nodig om te kunnen groeien.”

DAPHNE BODE, @BABYMOON.NL, WWW.BABYMOON.NL

Dit levert de training jou op

◆ Je kan realistische doelen stellen

◆ Je weet precies welke stappen je moet zetten om jouw omzetdoel te behalen

◆ Je weet exact welke marketingactiviteiten werken voor jou en met welke zaken je beter kan stoppen

◆ Je kan realistisch gaan voorspellen hoe de komende 6 maanden er uit gaan zien. En deze doelen gaan behalen:)

◆ Je gaat groeien in klanten en omzet, doordat je gaat werken met een plan

Na de bestelling krijg je direct toegang

Praktische informatie

Direct na de betalingsbevestiging van de training je een email met daarin toegang tot de videotraining.

De training bestaat uit 3 onderdelen:

  • Doelen stellen: Welke doelen zijn realistisch voor jou? We bespreken ook de verschillende soorten doelen en waarom het zo belangrijk is om hier variatie in aan te brengen.
  • Het salesplan: hoe maak je nu een jaarplan op? Kan je met je huidige manier van werken eigenlijk wel je jaardoel halen? Op welke diensten kan jij je nu het beste gaan focussen? In deze module gaan we uitgebreid in op hoe je nu het salesplan opmaakt. Inclusief Excel-template en bijbehorende video tutorial.
  • Het marketingplan. Hoeveel leads heb jij nodig voor een sale? Welke kanalen werken voor jou het beste? Hoe zorg je ervoor dat je consistent een stroom aan klanten krijgt? In deze module bekijken we welke marketingacties jij nodig hebt en welke er het beste werken voor jou. Inclusief Excel-template en bijbehorende videotutorial.

Een training waar je levenslang toegang toe houdt en die €197,- waard is. Nu voor slechts €37,- !

Nu met €160,- korting!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik de training volgen?

Je kan de training volledig op eigen tempo volgen.

Hoe lang duurt het volgen van de training?

In totaal ongeveer 1,5 uur. Daarnaast krijg je toegang tot mijn winnende templates die je keer op keer weer kan gebruiken.

Voor wie is deze training?

Zelfstandig ondernemers zoals coaches, therapeuten, cursusmakers, interieurstylisten, fotografen, kennisondernemers, specialisten.

Je vindt het lastig om je diensten of producten te verkopen.

Of je gaat binnenkort een nieuw aanbod in de markt zetten.

Hoe lang krijg ik toegang tot deze training?

Je hebt onbeperkt toegang tot deze training.

Heb je nog andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@deproductieveondernemer.nl , dan help ik je zo snel mogelijk verder.