fbpx

1:1 Level Up Mentorship

Het 1:1 Level Up Mentorship is een programma van 6 of 8 maanden voor dienstverlenende zelfstandig ondernemers (of met max. 5 werknemers) die serieus willen gaan groeien, maar tijd tekort komen.

Ondernemers die zichzelf willen gaan organiseren, gestructureerder en efficiënter willen werken. Ondernemers die meer áán hun bedrijf willen werken in plaats van ín hun bedrijf. en willen opschalen met de juiste strategie en slimme systemen. Zodat hun omzet groeit en hun workload vermindert.

In dit traject gaan we jouw bedrijf volledig inrichten voor groei. Op een manier dat het jou vrijheid geeft. We stellen een ijzersterke strategie op dat jou zo snel mogelijk bij jouw doel brengt. Hierin zorgen we voor focus, want dat is key om je doelen te behalen. Je gaat slimmer en doelgerichter werken. We identificeren samen waar je energie van krijgt en al de rest gaan we automatiseren of uitbesteden.

Je wil meer vrijheid en omzet in je bedrijf. Je werkt momenteel nog grotendeels uitvoerend maar bent klaar om in de CEO rol te stappen en je bedrijf te gaan professionaliseren. Je weet dat de juiste optimalisaties in je bedrijf voor groei gaan zorgen en je wil misschien wat taken gaan uitbesteden, maar je weet niet goed waar je moet beginnen en hoe je dit moet inrichten.

Kortom, je bedrijf staat, je hebt tevreden klanten en je droomt van een serieuze groei. Maar zonder een heldere structuur, efficiënte systemen en de juiste strategie, ga je op een gegeven moment een plafond bereiken. En ga je het heel lastig krijgen qua tijd, energie en stress. Je hebt systemen, workflows en een professioneel ingerichte organisatie nodig om de groei te bereiken waar jij van droomt.

In dit traject gaan we zorgen voor een ijzersterke strategie en een concreet plan. We gaan structuur aanbrengen in je bedrijf en je workflows tot in detail verbeteren, zodat je meer tijd overhoudt en klaar bent voor enorme groei. We gaan automatiseringen implementeren. We gaan echt een sterke basis leggen voor je bedrijf en een professionaliseringsslag maken.

Na een traject van 6 of 8 maanden hebben jij en je bedrijf de structuur, het overzicht, de systemen en de focus die je nodig hebt voor the next level in je ondernemerschap.

Vanaf €7997,- exclusief BTW

Herken je dit?

◆ Je bent gaan ondernemen om veel vrijheid te hebben, maar in plaats daarvan werk je je een slag in de rondte en klap je vaak ook ‘s avonds en in het weekend de laptop nog open. Je voelt je opgejaagd en droomt van meer rust en overzicht. Je droomt van een bedrijf waar meer zaken ‘op de automatische piloot’ lopen. Want je kan niet meer tijd in je bedrijf stoppen dan je nu al doet.

◆ Je bent de hele dag druk bezig, maar soms vraag je jezelf af aan het einde van de dag: “wat heb ik nou eigenlijk gedaan?”. En het wordt steeds moeilijker om alles te managen.

◆ Je raakt het overzicht soms kwijt, en dit zorgt er ook voor dat je soms ‘steken laat vallen’. Denk aan: offertes of facturen vergeten te versturen, niet (of laat) opvolgen op klantvragen. Uiteraard niet bevorderlijk voor je cashflow, en mogelijk loop je ook omzet mis. Maar het belangrijkste van alles: je bent bang dat de kwaliteit van je werk er misschien onder gaat lijden.

◆ Door je ellenlange to-do list ben je een soort workaholic geworden. Je voelt altijd de drang om toch nog even je laptop open te klappen, want er is altijd nog wel iets te doen. En eigenlijk wil je dit gewoon niet meer. Je wil meer tijd voor je vrienden, familie of gewoon voor jezelf.

Je weet dat veel dingen in je bedrijf ‘professioneler’, efficiënter of handiger kunnen. Ook al weet je dat echt niet alles rocket science is, je bent toch overweldigd door alle mogelijkheden. En je hebt ook gewoon geen tijd om allemaal uit te gaan stippelen hoe je dit wil aanpakken. Het liefst zou je gewoon een stappenplan krijgen waarin precies staat hoe je dit allemaal aanpakt. Of nog beter: iemand die jou door dit proces heen begeleidt. Want momenteel zie je door de bomen het bos niet meer.

Je zit vol met ideeën en ambitieuze plannen, waarvan je weet dat ze uiteindelijk meer omzet opleveren, maar je komt er nooit aan toe om ze uit te voeren. Je neemt het je voor om er mee aan de slag te gaan, maar dan komen er toch weer dingen tussendoor. En al zou je de tijd hebben… eigenlijk weet je ook niet goed met welk idee je het beste kan beginnen.

◆ Je inbox loopt over, er komen constant kleine taakjes tussendoor en je hebt het gevoel dat je geleefd wordt.

Je wil meer klanten gaan helpen en je omzet laten groeien, maar je mist de structuur en de focus. En je hebt er ook gewoon geen tijd voor. Je weet dat je aanbod en prijszetting waarschijnlijk scherper kunnen maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken.

◆ Je denkt er wel eens over na om hulp in te schakelen, werk uit te gaan besteden of misschien zelfs wel iemand aan te nemen. Maar alle kennis van alles wat er gebeurt in je bedrijf zit momenteel alleen in jouw hoofd. De vraag is dus hoe je ooit een ander goed kan gaan inwerken op alles wat er moet gebeuren. Maar je weet wel dat dit een probleem is. Want stel dat jij morgen ziek wordt en niet meer kan werken, dan is er niemand die het over kan nemen. Je hebt jezelf onvervangbaar gemaakt.

◆Je droomt van een serieuze groei in je omzet, je ziet andere ondernemers succesvol het ene na het andere project lanceren en vraagt je af: “hoe dóen ze dat allemaal?!”

Klinkt dit herkenbaar? Dan is het tijd om de controle terug te nemen en weer in die ‘CEO rol’ te stappen. Jezelf misbaar te gaan maken in de operationele werkzaamheden. En weer de baas te worden van je eigen bedrijf. En nog veel belangrijker: de baas van je tijd en energie. Want die besteed je toch het liefste aan leukere dingen, zoals vrienden of familie.

Hoe zou het zijn als…

 • Jij je alleen nog maar hoefde te focussen op de dingen die je het liefste doet in je bedrijf?
 • Je weer de vrijheid terug hebt waarvoor je bent gaan ondernemen, om te werken wanneer je wilt of om misschien eens spontaan vrij te nemen als je daar zin in hebt.
 • Je kan weer genieten van je privéleven. Leuke dingen met je vrienden en familie zonder dat je je schuldig voelt over het werk wat er nog ligt.
 • Je niet meer ‘s avonds of in het weekend hoeft te werken?
 • Je genoeg tijd had om al je ideeën en plannen uit te werken?
 • Je hetzelfde of meer zou kunnen verdienen, terwijl je minder uren werkt?
 • Je met de inzet van geautomatiseerde systemen zoals emailmarketing constant klanten kan binnenhalen, zonder dat dit jou tijd kost?
 • Je rust in je hoofd hebt en een relaxed gevoel, omdat je eindelijk de tijd hebt gecreëerd om je plannen en ideeën uit te werken en uit te voeren?

Laat mij je helpen om je bedrijf te laten groeien, zonder in te leveren op energie en tijd

Time to Level Up

In Level Up deel ik al mijn expertise en ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan in managementfuncties bij internationale topbedrijven. De expertise die ervoor heeft gezorgd dat ik in mijn eerste jaar als ondernemer voor €100k aan programma’s kon verkopen – en dit in het tweede jaar ruimschoots kon verdubbelen – met een werkweek van nog geen 25 uur per week.

Ik neem je mee in de lessen die ik heb geleerd op gebied van strategie, sales, marketing en het organiseren van een bedrijf. En dat allemaal op een super praktische manier! Met individuele begeleiding, videomodules, hands-on oefeningen en duidelijke plug & play templates die je direct kan toepassen.

Zodat jij binnen no-time weer de baas wordt van je bedrijf, je tijd en je energie.

Het 1:1 Level Up Mentorship Traject

✔️ Een individueel mentorship traject van 6 of 8 maanden

✔️ 24/7 persoonlijke support en feedback via email en Whatsapp

✔️ Strategie, structuur, systemen en marketing

✔️ Gericht op actie en groei

✔️ Toegang tot al mijn online programma’s (de Focus & Grow Mastermind en de Scale Up Mastermind), inclusief alle live Q&A’s, workshops en masterclasses en al mijn online trainingen.

✔️ Dit traject geeft je voortdurende begeleiding en alleen dat al resulteert in een grote stap vooruit in je groeiproces. Voor je bedrijf maar ook voor jou als persoon.

✔️Je kan het traject steeds verlengen naar 8 maanden of verdere sessies bijboeken. Je kan ook steeds een VIP Pick My Brain dag erbij boeken.

Aan het einde van dit traject:

 • Heb jij de switch gemaakt van pure uitvoerder in je bedrijf naar de ‘CEO’, de baas van een onderneming.
 • Is er structuur en overzicht in je bedrijf en in je workflows gebracht, waardoor je klaar bent om te gaan opschalen. Je gaat echt een professionaliseringsslag maken.
 • Hoef jij niet meer in het weekend of ‘s avonds te werken.
 • Word jij minder geleefd door alle binnenkomende ad hoc taakjes, inkomende vragen van klanten en zaken die tussendoor op je pad komen.
 • Kun jij met een gerust hart zaken gaan uitbesteden (bijvoorbeeld aan freelancers) omdat je weet hoe je dit het efficiëntste kan aanpakken en jij je ‘interne keuken’ hiervoor optimaal hebt ingericht.
 • Heb jij je prijszetting en aanbod onder de loep genomen en aangescherpt. Je weet jouw waarde ook beter te communiceren aan klanten.
 • Heb jij een ijzersterke (marketing)strategie neergezet. Samen kijken we naar een marketingplan, en het implementeren van slimme automatiseringen rondom bijvoorbeeld emailmarketing.
 • Heb jij een omzetdoel gesteld en daar een plan van aanpak voor gemaakt. We stellen een doordacht plan op zodat jij je doelen gaat behalen.
 • Heb jij eindelijk je ambitieuze ideeën uitgewerkt in concrete plannen die je gaat implementeren in de komende weken of maanden
 • Je hebt weer overzicht. Er is rust in je hoofd en je bent minder gestrest.

Hoe zouden jouw dagen eruit zien als je een bedrijf hebt wat jou die vrijheid geeft waar je van droomt?Wat er aan bod komt:

Met een duidelijke strategie, plan en (marketing)automatiseringen ben jij klaar om op te schalen naar het volgende niveau.

In dit traject werk ik niet met een ‘one size fits all’ methode. Daar geloof ik niet in.

“Zo hoor je een bedrijf te runnen” gaan we vervangen door “Zo wíl ik mijn bedrijf runnen”. Een bedrijf bouwen met een ijzersterke strategie die bij jou past.

Ik pas het traject daarom altijd op maat aan. Hieronder een greep uit de onderwerpen die aan bod kunnen komen in het 1:1 traject:

 • Een ijzersterke strategie op maat van jouw bedrijf. We kijken onder meer naar je aanbod en prijszetting in relatie tot je time management.
 • Focus en heldere prioriteiten voor je bedrijf. Ik zorg er persoonlijk voor dat je keuzes gaat maken in de 1001 ideeën die je hebt en hier ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat.
 • Het maken van je jaarplan en dit vertalen naar concrete kwartaalplannen en maandplannen
 • Het optimaliseren en automatiseren van je workflows en processen (bijvoorbeeld social media, klantcontact, inbox management etc.) zodat jij tijd wint.
 • Het inzetten van automatiseringen en systemen om meer omzet te genereren.
 • Je volgende grote project (bijvoorbeeld het creëren van nieuwe producten of diensten). We stellen een projectplan op maat samen. Afhankelijk van jouw bedrijf kijken we ook naar een lanceringsplan en een contentplan.
 • Je persoonlijke productiviteit, energy management en focus. We gaan aan de slag met je dagindeling en weekplanning en richten je agenda in op een manier die bij jou en je (geoptimaliseerde en geautomatiseerde) workflows past. Ook bekijken we welke manier van taskmanagement bij jou past en implementeren we een efficiënte manier om om te gaan met je taken.

Is het niet tijd om weer zelf de baas te worden van je bedrijf, in die CEO rol te stappen en de koers te gaan bepalen?

“Het was heel erg prettig om met Merel te werken en ik heb er enorm veel aan gehad.

Ik voelde me heel erg begrepen en Merel had ook duidelijk verstand van onze business. Ik heb heel veel gehad aan de tips over social media en hoe ik dat slimmer kan inzetten. Verder heb ik er echt wat aan gehad om met Merel strategisch naar ons productaanbod te kijken. Het was heel nuttig om zo te zien waar we het beste onze tijd in kunnen steken en wat ons het meeste oplevert. Ook heb ik veel gehad aan de strategieën die Merel deelde over klantenbinding en het strategisch inzetten van upsells.

Ik zou dit zeker aanraden aan groeiende, nog kleine ondernemers die het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Als je nog twijfelt om samen te werken met De Productieve Ondernemer: gewoon doen!

-Laura van Nieuwland, www.agency6.nl

Het Level Up Traject

Level Up bestaat uit individuele begeleiding, persoonlijke feedback, een online programma en 24/7 support.

Hoe ziet het Level Up Traject er uit?

Een bedrijf opschalen en professionaliseren, dat gaat niet vanzelf. Dat vereist actie ondernemen, focus en de wil om te groeien. In dit traject gaan we daarom gedurende 6 of 8 maanden intensief samenwerken om ervoor te zorgen dat je bedrijf klaar is om te gaan schalen.

Het is geen standaard programma waarin je alleen kennis gaat leren. Kennis zonder actie is namelijk niets waard. Met mijn persoonlijke begeleiding en de tools die ik je bied, gaan we er voor zorgen dat jij die actie ook daadwerkelijk onderneemt.

Het resultaat: meer tijd, meer winst en meer vrijheid in je bedrijf.

Vanaf €7997,- exclusief BTW

Wat krijg je?

Individuele begeleiding

✔️Een individueel traject start altijd met een intensieve kick off sessie van 2 uur. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst, zodat ik inzicht krijg in je huidige situatie. We nemen jouw bedrijf onder de loep en bekijken waar op dit moment de grootste kansen liggen voor optimalisatie. We maken een plan met doelen voor de komende maanden. Daarbij bekijken we ook je huidige productaanbod en klantreis.

✔️ Vervolgens plannen we een Strategic Planning sessie van 3 uur. In deze sessie gaan we een concreet en actiegericht plan schrijven voor de komende maanden. Afhankelijk van jouw bedrijf en situatie kan aan bod komen: plan om je interne organisatie te structureren, salesplan, marketingplan, lanceringsplan, projectplan.

✔️Tijdens de tweewekelijkse sessies of maandelijkse sessies (telkens 60 minuten) bespreken we de voortgang, kijk ik mee met de uitvoering van je strategie en zorgen we ervoor dat je de focus behoudt op je doelen. Ik houd ook altijd notes bij in ons Trello bord waar jij continu toegang toe hebt.

✔️Je hebt een directe communicatielijn met mij via Whatsapp en email en ik antwoord binnen de 24 uur op werkdagen. Ik wil voorkomen dat je tussen de sessies vast komt te zitten. Je mag mij dus altijd inschakelen als je ergens tegen aan loopt of een vraag hebt. De meeste klanten spreek ik minstens één keer per week.

✔️We zullen ook samenwerken op een Trello bord, waar we actiepunten noteren zodat jij weet waarmee je aan de slag kan. Hier kan ik ook tussendoor opvolgen waar je staat.

✔️Persoonlijke feedback: ik kijk persoonlijk met je mee als jij aan de slag gaat met nieuwe marketingcommunicatie, je website of de keuze in je aanbod. Ik geef hier ook uitgebreid feedback op (denk aan: website, emailmarketing, salespresentaties…).

✔️ Ik adviseer je over technische oplossingen om je bedrijf beter te organiseren of om meer te automatiseren. Ik denk mee over hoe je dit beter kan inrichten. Indien nodig is het ook mogelijk om een sessie in te boeken met een expert uit mijn team (bijvoorbeeld voor Facebook/Instagram advertenties, specifieke automatiseringen of SEO).

✔️We sluiten het traject af met een evaluatiesessie waarin we de stappen voor de komende maanden bespreken.

Marketingaudit

✔️ 360° (Online) Marketing Audit t.w.v. €499 – een analyse van al je online communicatie (website, socials, emailmarketingstrategie) en je aanbod en prijszetting. Inclusief een technische SEO audit van je website uitgevoerd door een SEO specialist uit mijn team.

De Online Academy

✔️Onbeperkt en ‘levenslang’ toegang tot al mijn online programma’s, cursussen en trainingen in de Online Focus Academy, met 2 extreem uitgebreide programma’s (Focus & Grow en de 6 Figure CEO Academy) vol trainingsmodules die jou helpen met thema’s zoals:

 • Een succes mindset
 • Superproductiviteit: je dagelijkse planning, email management, focus en structuur
 • Jouw businessplan: (omzet) doelen stellen en een jaarplan schrijven
 • Let’s start planning: een succesvol projectplan, marketingplan en lanceringsplan opstellen
 • Optimize & automate: (marketing) processen optimaliseren en automatiseren
 • Expansion: uitbesteden en werken met een team

Je krijgt meer dan 50 uur aan video materiaal, tutorials voor alle systemen die ik aanraad, uitgebreide werkboeken, al mijn templates en checklists… T.w.v. minimaal €3000,-

Praktische werkboeken en kant-en-klare templates

✔️ Werkboeken (in totaal meer dan 200 pagina’s) waarin je de theorie kan gaan implementeren in de praktijk. Schema’s en templates waarin je de opdrachten kan gaan uitwerken.

✔️Al mijn templates voor projectplannen, lanceringsplannen, jaarplannen, financiële plannen, noem maar op. Ik deel o.a. mijn persoonlijke weekindeling, scripts voor emailmarketing, social media strategie en contentplan met je. Zodat je de kennis die je opdoet direct kan toepassen in je bedrijf.

Vanaf €7997,- exclusief BTW

Level Up is niet voor iedereen

Ik zou graag iedereen helpen. Maar dat is op dit moment niet meer mogelijk. Het traject is geschikt voor ambitieuze ondernemers die écht klaar zijn voor de volgende stap qua groei en omzet. Ondernemers die klaar zijn voor serieuze verandering. Ondernemers die bereid zijn te investeren, niet alleen financieel maar juist ook qua energie en tijd.

Dit traject past perfect bij jou als jij iemand bent die standaard in de modus ‘gas geven’ zit, en nu juist eigenlijk meer rust, structuur en organisatie moet brengen in je bedrijf en manier van werken.

En precies daarom past het ook juist níet bij je als je iemand bent die moeilijk in beweging komt. Want ik kan je heel ver brengen, maar uiteindelijk ligt de implementatie bij jou. En ben jij diegene die daadwerkelijk ook actie moet gaan ondernemen.

“Ik heb echt een transformatie doorgemaakt. Vooral het besef dat ik als CEO van mijn bedrijf een aantal uren heb per week en zélf kan bepalen hoe ik mijn bedrijf wil laten groeien. Ik deed alles nog alleen, maar inmiddels werk ik met twee VA’s en heb ik een vacature voor een eerste medewerker!

Merel zorgt voor 100% accountability, waardoor ik ook echt aan de slag ging. Het scheelt zó ontzettend veel tijd en denkwerk dat ik het niet allemaal zelf hoefde uit te zoeken.”

-Danielle Regout, @personal.opa

Veelgestelde vragen

Hoe ziet dit traject er uit?

Je hebt de keuze tussen een traject van 6 of 8 maanden. We starten altijd met een kick-off sessie van 2 uur. Vervolgens plannen we een Strategic Planning sessie in van 3 uur. Daarna zijn de sessies tweewekelijks of maandelijks (telkens 60 minuten).

De laatste sessie zal een evaluatiesessie zijn waarin we het plan voor de komende maanden bespreken.

Wat is de investering?

Dit traject heeft verschillende varianten, die starten vanaf €7997,- exclusief BTW.

Wat zijn de mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Je kan in maandelijkse termijnen betalen, zonder additionele kosten.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Naast de tweewekelijkse of maandelijkse sessies, raad ik aan om minimaal 2 – 3 uur per week te reserveren voor het uitwerken en implementeren van de actiepunten die volgen uit het traject en onze sessies.

Voor wie is dit traject geschikt?

Het traject is bedoeld voor dienstverlenende zelfstandig ondernemers (of met max. 5 werknemers) die al een tijdje bezig zijn en klaar zijn om op te schalen.

Ondernemers die hulp kunnen gebruiken bij de interne organisatie van hun bedrijf en zoekende zijn naar manieren om te groeien zonder dat hun workload toeneemt. Ondernemers die op zoek zijn naar een ervaren sidekick die vanuit expertise en ervaring mee kan kijken, strategisch advies en feedback kan geven.

Ondernemers die genoeg klanten hebben, maar weten dat als ze het slimmer en strategischer inrichten, ze veel meer klanten kunnen helpen en meer omzet kunnen draaien.

Het traject is specifiek gericht op dienstverlenende ondernemers (denk aan: creatieve ondernemers, therapeuten, psychologen, coaches, trainers, advocaten, boekhouders, kennisondernemers, online marketeers) en is niet geschikt voor productondernemers (zoals webshop eigenaren of winkeliers). Als je twijfelt of het traject past bij jouw business kunnen we altijd eerst een verkennend gesprek inplannen.

Dit traject is niet bedoeld voor volledig startende ondernemers. Ben jij een startende ondernemer en wil je weten of ik iets voor je kan betekenen in de opstart van je bedrijf? Neem dan eens een kijkje bij mijn Focus & Grow programma. Of neem dan contact op via merel@deproductieveondernemer.nl

Dit traject is het meest interessant voor ondernemers vanaf een jaaromzet van €60.000 . Omdat dit vaak het punt is waarop je jezelf serieus anders moet gaan organiseren. Maar ik hanteer hierop geen harde grens. Het maakt dus niet uit op welk exacte omzetniveau je zit, maar het is wel belangrijk dat je klanten hebt en er iets staat.

De meeste ondernemers in dit traject hebben een omzet tussen de €100.000 – €250.000 per jaar.

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt 6 of 8 maanden. De sessies plannen we in op een moment dat het voor ons beiden past.

Je kan het traject altijd verlengen na afloop of een VIP Pick My Brain dag erbij boeken.

Ik heb een vakantie gepland gedurende het traject is dat een probleem?

Dat is geen probleem, de sessies zijn flexibel in te plannen.

Ik ben heel druk en heb weinig tijd, kan ik dit dan wel doen?

Dit programma is opgesteld voor drukke ondernemers met weinig tijd, dus ja :). Ja, het vereist op korte termijn een tijdsinvestering om jezelf op de lange termijn te organiseren voor groei. Dat is ook waarom we als eerste gaan kijken naar de zaken waar jij op korte termijn ook tijd mee kan winnen, waardoor je direct al resultaat gaat krijgen uit dit traject.

Waarom kan ik dit traject niet direct kopen en is er eerst een intake gesprek?

Voor mij is het heel belangrijk dat er een match is én ik wil kunnen garanderen dat het Level Up Traject is wat jij nodig hebt en je verder gaat helpen. Daarom plan ik graag eerst een gesprek om te kijken waar voor jou de grootste kansen liggen en hoe het Level Up Traject jou hierbij kan helpen.

Ik heb al werknemers in dienst of ik werk met freelancers samen, heb ik dan nog iets aan dit traject?

Jazeker! Wat ik inderdaad zie is dat veel ondernemers die in tijdsnood komen, snel beginnen met uitbesteden. En dat is natuurlijk heel begrijpelijk, want je wil direct tijd winnen! Maar dat wil nog niet zeggen dat het fundament van je bedrijf, de ‘interne keuken’ daarmee ook direct optimaal staat.

In dit traject zorg ik er persoonlijk voor dat je een duidelijke structuur en processen krijgt die passen bij de strategie van jouw bedrijf. Zodra dat staat, wordt uitbesteden een piece of cake omdat je precies weet wát je wil uitbesteden en op welke manier het moet gebeuren.

Wat leer ik precies in de Online Academy?

Je krijgt toegang tot mijn 2 meest uitgebreide programma’s: de Focus & Grow Mastermind en de 6 Figure CEO Academy. Hierin leer je alles over het uitbouwen van een bedrijf, klanten vinden, converterende content en nog veel meer.

Je krijgt:

 • Praktische formats en templates voor projectmanagement, forecasting, contentplanning, salesplanning en projectplanning
 • Eenvoudige uitleg video’s over zowel de techniek als de invulling van je organisatie. Stap voor stap leer je o.a. je een (marketing)plan opstellen, (marketing)automatiseringen opstellen en projectplannen maken.

Dat is behoorlijk veel, maar je krijgt onbeperkt toegang tot de Online Academy. Dus mocht je nog niet alles bekeken hebben in het de maanden van het traject, dan kan je het later nog rustig naslaan.

Ik ben extreem ongeorganiseerd, werkt dit dan wel voor mij?

Dit gaat niet alleen voor je werken, maar in dat geval ga je ook waanzinnige resultaten zien. Ik geef je een stappenplan om jezelf te organiseren voor groei en om zo veel mogelijk te automatiseren.

Ik ben absoluut niet technisch, zitten er veel technische zaken in dit programma?

Ik heb dit programma gebouwd zodat het zo simpel en behapbaar mogelijk is. De dingen die de techniek raken worden echt stap voor stap uitgelegd. Het wordt je heel gemakkelijk gemaakt!

Ik heb al een keer ergens anders een coachingsprogramma of traject gevolgd. Voegt dit dan wel iets toe?

Deze vraag krijg ik best wel eens. En het antwoord is JA!

Ik geloof zelf er zelf heel erg in dat het een toegevoegde waarde is om van meerdere mensen te leren. Omdat iedereen weer een andere manier van werken en andere invalshoek heeft. En iedereen heeft natuurlijk een andere ervaring en andere strategieën.

Zelf heb ik ook meerdere businesscoaching programma’s gevolgd van verschillende mensen.

In het Level Up mentorship focus ik op de kennis en ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan in management functies bij multinationals zoals PostNL, ING en AB Inbev. Ik leg in dit traject een sterke focus op strategie, marketing, automatiseren en uitbesteden. In dit traject gaan we geen weken besteden aan het verzinnen van een business idee, het finetunen van je ideale klant, of het vastleggen van je branding (hoewel dit allemaal zeker belangrijke zaken zijn!). Het gaat echt om het inrichten van jouw bedrijf zodat het je vrijheid biedt op alle fronten. Het bouwen van een bedrijf dat in functie staat van je ideale leven, wat dat dan ook mag zijn voor jou: of dat nu is dat jij je kids elke dag om 15 uur wil ophalen, locatie onafhankelijk wil werken of graag meer vrije tijd wil hebben om als multipassionate nog aan een ander project te werken.

Waarom is het zo goedkoop?

Prijs is ontzettend subjectief, want voor sommige ondernemers is dit een enorme investering en van anderen krijg ik de vraag ‘waarom is dit zo goedkoop?’.  En ja, het is inderdaad goedkoop. Op dit moment voelt deze prijs voor mij goed. Ik heb een missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om een bedrijf te bouwen dat vrijheid oplevert op alle fronten.

In de toekomst zal de prijs waarschijnlijk omhoog gaan.

Ik wil wel, maar ik moet eerst van mezelf het geld verdienen

Ik krijg vaak berichten van ondernemers die het spannend vinden om in zichzelf te investeren. En ik begrijp dat heel goed. Vaak hebben we geleerd dat we eerst iets moeten verdienen voordat we het mogen uitgeven. Alleen als ondernemer kun je hierdoor behoorlijk vastlopen, want als je niet goed weet wat je moet doen dan blijf je constant in cirkeltjes lopen. Je komt dus niet verder en voor je het weet is er weer een halfjaar voorbij zonder groei in je bedrijf en in je omzet. Het is geen schande om om hulp te vragen als ondernemer, het is juist ontzettend slim!


Meer tijd overhouden? Dat gaat voor mij niet werken want….

Ik geef in dit traject een heleboel strategieën en methodes mee om je bedrijf te organiseren voor groei. Het kan best zijn dat de ene strategie meer bij jou past dan de andere. Of dat jij misschien vanwege je situatie het iets moeilijker hebt om tijd vrij te maken. Dat kan.

En toch heb ik gemerkt dat het bij het strategisch organiseren van een bedrijf neerkomt op een aantal basisprincipes. Basisprincipes die voor iedereen hetzelfde zijn. En dat is dan ook het uitgangspunt in dit traject, zodat iedereen er mee verder kan.

En net zoals bij alles stopt het niet alleen bij kennis leren. Je moet ook daadwerkelijk actie gaan ondernemen. Maar als jij die actie uiteindelijk onderneemt ga je wel degelijk resultaten zien.

Heb je andere vragen?

Stuur me gerust een mailtje via merel@deproductieveondernemer.nl

Of plan hier direct een kennismaking in.

Dit zeggen anderen…

Toen ik met het Level Up traject startte had ik net een groepstraject business coaching achter de rug. Wat ik zo fijn vond aan de samenwerking met Merel was dat het veel meer een begeleiding op maat was. Merel kwam mij tegemoet op de plek waar ik op dat moment stond in mijn bedrijf. Ze hielp mij enorm tijdens mijn lanceringen waardoor ik door het toevoegen van de juiste strategieën hogere resultaten kon behalen (een stijging van 25%!). Ik had ook heel veel aan de nauwe opvolging via whatsapp en aan haar als supporter en sparringpartner achter de schermen.

Na onze samenwerking van 12 maanden sta ik veel sterker in mijn schoenen en kan ik zeggen dat ik veel betere ondernemersmindset heb gecreëerd mede dankzij Merel.

– Sabine Verhemeldonck, Sterk Academy, cursussen en workshops voor logopedisten

Mijn bedrijf ging OK, maar ik wilde gaan schalen. En ik wilde vooral meer structuur en organisatie.

Wat mij aantrok tot Merel was dat zij eigenlijk heel veel ervaring had in corporate, aangezien ik zelf nooit in een bedrijf heb gewerkt en direct na mijn studies ben gaan beginnen ondernemen.

Dus we hebben echt gewerkt aan het creëren van meer structuur. Merel heeft mij duidelijk laten zien hoe ik veel beter georganiseerd kan zijn. Hoe dat ik een plan kan maken voor het jaar, hoe dat ik een duidelijk plan kan maken voor een kwartaal. Want voor die tijd deed ik maar wat. En tot zover ging dat prima, maar dat zorgt er natuurlijk niet voor dat je echt kan gaan schalen.

Door met Merel te werken heb ik dan ook VA’s aangenomen die mij hebben geholpen, waardoor ik ook een deel van mijn werk kon outsourcen. Hierdoor kon ik meer tijd gaan creëren.

Voor mij was het enorm impactvol dat we hebben gewerkt aan iets wat ervoor zorgde dat de omzet en verkoop voorspelbaar werd. Dat hebben we gedaan door aan een webinar te werken. En door elke keer het webinar opnieuw te kunnen geven, zagen we voorspelbare inkomsten binnenkomen.

Mijn ervaring met Merel is amazing. Waar ik ook van hou, en wat ik heel belangrijk vind, is dat Merel ook altijd suggesties geeft. Soms gaan mensen je feedback geven en zeggen wat niet goed is, maar Merel geeft ook meteen suggesties wat wél zou kunnen. Of hoe je iets bijvoorbeeld anders kan verwoorden. Dit is handig en hierdoor kun je veel sneller vooruit gaan.

Ik ben dus super tevreden. Ik heb haar al aangeraden aan vrienden in mijn eigen netwerk en ik zou haar gewoon echt aanraden om 1:1 mee te werken.

– Joachim Badejoh, ondernemerscoach en eigenaar van advertising agency Bademedia. www.bademedia.com, @‌joachimbadejoh

“Voor het eerst kon ik eens mijn verhaal vertellen, over wat ik wil bereiken met mijn zaak, en dat er ook daadwerkelijk geluisterd werd. Merel is heel aangenaam in de omgang en bij het maken van mijn plan begon ze ook meteen mee te brainstormen.

Ik heb nu een duidelijk plan met ALLE stappen die ik moet uitvoeren om een goede verkoop neer te zetten. Ik zou dit echt aan iedereen aanraden die niet zo strak is met plannen 🙂. Als je nog twijfelt: gewoon doen! Je kan bij Merel voor heel wat terecht, maar ze voelt ook aan waar je grootste ‘valkuil’ zit en waar er dus ruimte is om te gaan groeien.

– Freya Min, eigenaar Talentenpaleis
www.talentenpaleis.be, @talentenpaleis

“Het hele ondernemen is nog wat nieuw voor mij. Op de meeste vlakken deed ik maar wat, wat uiteraard niet het gewenste resultaat gaf. Ik had nood aan wat begeleiding en iemand die me stap voor stap door de belangrijkste zaken voor mijn business loodste.Ik ga nu veel gerichter te werk. Ik weet waar ik me op moet focussen en ik weet veel beter wat me te wachten staat.

Op 3 uur tijd heeft Merel tijdens de Pick My Brain zó veel waardevolle dingen gedeeld. Merel zag vrij snel de manieren waarop ik mijn business kon laten groeien.

Ik raad dit echt iedere ondernemer aan! Je krijgt sowieso waardevolle informatie die je verder kan helpen! Als je het alleen zou doen, zou je er waarschijnlijk veeeel langer over doen en zou het resultaat waarschijnlijk niet even goed zijn.

-Stephanie Hulin, diëtiste, www.theguiltfreedietitian.be, @theguiltfreedietitian

“Ik was op zoek naar antwoorden i.v.m. het aanspreken van mijn ideale klant. In de sessie met Merel heb ik heel veel cruciale inzichten gekregen om te kunnen groeien. Ik heb ook veel concrete to do’s en tips om meteen mee aan de slag te gaan. Ze antwoordt op een directe en eerlijke, maar rustige en lieve manier.

De sessie was leerrijk en waardevol! Merel gaf antwoord op al mijn vragen. Ze denkt echt mee en is helemaal gefocust op oplossingen en groei. Ik zou een sessie met Merel echt aanbevelen! Door deze sessie heb ik bepaalde vragen die ik had na lange tijd kunnen loslaten. Dat gaf een opgelucht gevoel.

Als je nog twijfelt: niet twijfelen! Je krijgt echt zo veel nieuwe inzichten en goede adviezen en tips!”

-Britta Lahaye, fotografe, @brittalahayefotografie

“Ik plande bij Merel een Pick My Brain dag, omdat ik een concreet plan voor 2022 wilde maken.

Dankzij Merel’s hulp heb ik nu meer duidelijkheid over de stappen die ik kan nemen om in 2022 mijn aanbod neer te zetten. Fijn dat Merel meedacht en dat ik nu een concreet plan heb!

Ik zou dit aanraden aan ondernemers die graag concreter willen worden in hun strategie en meer willen leren over de inhoudelijke tools en mogelijkheden op het gebied van marketing.

-Ashmita Krishna Sharma, www.sparkling-gems.nl

“Ik volgde bij Merel een Pick My Brain dag, en deze ervaring was ontzettend goed! Mijn hoofd is leeg, alles staat in een concreet plan. Dit geeft een duidelijk overzicht. Ik zou dit over 6 maanden zeker weer doen. Ik raad dit echt iedereen aan, het is wat iedere ondernemer nodig heeft: een duidelijk en concreet plan.

Als je nog twijfelt: absoluut doen! Merel denkt vanuit haar jarenlange ervaring goed mee en kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en het bedrijf. Als ondernemer heb je een concreet plan nodig om te groeien”.

-Daphne Bode, @babymoon.nl

“De sessie met Merel was enorm waardevol en overtrof mijn verwachtingen. Je stapt binnen met vragen en bedenkingen en vertrekt met praktische tips en tricks die je écht verder helpen.

Merel luistert aandachtig, vat jouw hindernissen (zelfs waar je niet dacht een hindernis te hebben) to the point samen, kijkt – samen met jou – wat je zou kunnen bijschaven en geeft hierin een heuse toolbox mee.

.Ik boek zeker een vervolgafspraak in om verder te kijken wat ik nog meer kan doen.

Je hoeft het niet alleen uit te dokteren. Merel kijkt met een frisse blik naar jou en jouw bedrijf en nét dat zorgt dat ook jij met een ander perspectief naar jouw bedrijf zal kijken!”

-Joke Vansantvoort, @mild.scheiden, www.vansantvoort-advocaten.be

“De sessie was echt heel erg to the point, met concrete actiepunten. Ik ben ook meteen aan de slag gegaan met een aantal zaken die Merel mij had aanbevolen!

Merel had op voorhand ook opzoekingswerk gedaan waardoor ik echt het gevoel had dat ze wist waar IK mee bezig was. Ze gaf zeer gericht advies.

Voorafgaand aan de sessie dacht ik dat ik alle strategieën wel geprobeerd had. Door het gesprek besefte ik dat er echt nog zaken zijn die ik kan aanpassen en verbeteren, die een grote impact kunnen hebben.

Als je nog twijfelt: gewoon doen! Het levert je SOWIESO wat op!”

-Ana De Plus, baby- en kinderslaapcoach, @twinkeltwinkel_ana, www.twinkeltwinkel.be

“Het was heel leerrijk om met Merel te werken. Merel speelt goed in op waar je staat en weet je van daaruit verder te helpen. Daarnaast deelt ze ook veel persoonlijke inzichten zonder te pushen. Er ging een wereld voor me open!

Ik zou dit aanraden aan mensen die echt een aanzet nodig hebben in een bepaald topic, zoals content marketing. En ook zeker aan mensen die al langer bezig zijn en misschien vastgeroest zitten in een werkwijze die geoptimaliseerd kan worden. Ze is realistisch en geeft ook aan waar er nog werk te doen is, zonder dat dit stress geeft. Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: doen! Starter of al even bezig, iedereen kan iets opdoen van de expertise van Merel.

-Liza Knockaert, @tikiphotography.me

“Ik plande bij Merel een strategie sessie in, omdat ik tegen een aantal zaken aanliep op gebied van marketing en sales.

Merel had veel concrete ideeën, wist de juiste woorden te vinden en zoomde echt goed in op mijn situatie. De ervaring was heel positief!

Ik zie nu hoe ik met mijn communicatie nog beter kan inspelen op de pijnpunten van mijn klanten. Merel kijkt met de ogen van de klant naar jouw situatie, en met het hart van de ondernemer van de zaak.”

-Sarah Geenen, home organizer, @organisarah

“De sessie met Merel voelde als een extra duwtje in de rug/schop onder de kont om weer eens goed te structureren en sterker in mijn schoenen te gaan staan. Ik raad dit zeker aan aan alle ondernemers die even de draad kwijt zijn in productiviteit of uitdagingen ervaren met grenzen stellen voor zichzelf.

Zie je even door de bomen het bos niet meer? De Productieve Ondernemer helpt je weer orde op zaken te stellen. Na een gesprek met Merel voel je je een stuk lichter en heb je weer wat handvaten om verder te kunnen: heel prettig!

-Femke van Hilten, @duvels.art

“Het was zeer leerrijk, en heeft me zeker doen inzien waar ik tijd ‘verspil’ en hoe ik mijn dagen productiever in kan zetten als ondernemer. Merel geeft waardevol advies.

Ik ben enorm blij met alle tips die ik heb gekregen en ben er onmiddelijk mee aan de slag gegaan. Echt iedere ondernemer kan hier uit leren!

Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: zeker een aanrader!”

-Lisa Deschagt, @virtuallis.be

“Het was een hele fijne ervaring!

Merel begreep mijn verhaal goed en kon mijn situatie goed inschatten. Vaak heb ik bij het praten met iemand een intern stemmetje van “ja maar bij mij werkt dat niet …” en dat heb ik eigenlijk bij Merel geen enkele keer gehad.

Het bijhouden en monitoren van mijn tijdsbesteding was écht een eye-opener. Daarnaast probeer ik ook sinds de sessie met Merel het perfectionisme meer los te laten. Ik zou dit zeker aanraden aan alle ondernemers die meer structuur nodig hebben om beter te functioneren.

Als je nog twijfelt: zeker doen! Soms zijn het de kleine dingen die je aanpast die echt een wereld van verschil kunnen maken.”

-Lieve Mariën, @piekewieke, www.piekewieke.be

“Ik besef me nu veel meer dat ik realistischer moet zijn op het gebied van tijd. Er zijn maar 24 uur op een dag, en dat is voor iedereen zo.

Met Merel heb ik gekeken naar het opbouwen van routines voor bepaalde taken. Vrijdag namiddag is nu bijvoorbeeld social media namiddag! En daarnaast ga ik ook slimmer gebruik maken van de content die ik al heb (recycleren!).

Merel kijkt mee naar waar de problemen zitten, ze luistert en brengt rust. En ze gaf mij feedback en tips vanuit een oogpunt van waar ik het nog niet had bekeken.

Ik zou De Productieve Ondernemer echt aanraden aan alle ondernemers die overwhelmed zijn en struggelen met hun organisatie van tijd.”

-Ilse De Smet, @ilse_theofficeplan.be

“Het was heel erg prettig om met Merel te werken en ik heb er enorm veel aan gehad.

Ik voelde me heel erg begrepen en Merel had ook duidelijk verstand van onze business. Ik heb heel veel gehad aan de tips over social media en hoe ik dat slimmer kan inzetten. Verder heb ik er echt wat aan gehad om met Merel strategisch naar ons productaanbod te kijken. Het was heel nuttig om zo eens te zien waar we het beste onze tijd in kunnen steken en wat ons het meeste oplevert. Ook heb ik veel gehad aan de strategieën die Merel deelde over klantenbinding en het strategisch inzetten van upsells.

Ik zou dit zeker aanraden aan groeiende, nog kleine ondernemers die het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Als je nog twijfelt om samen te werken met De Productieve Ondernemer: gewoon doen!

-Laura van Nieuwland, www.agency6.nl

Toen mijn bedrijf maar bleef groeien, kwam ik op een punt dat ik overladen werd met werk en het gevoel had dat ik het niet meer kon bolwerken. Ik had nood aan personeel, maar ook aan iemand die me kon helpen en bijstaan in het optimaliseren van mijn bedrijf en die mij kon leren AAN mijn bedrijf te werken in plaats van IN mijn bedrijf.
Dankzij de persoonlijke 1 op 1 coaching en het krijgen van toegang tot een online platform vol nuttige informatie en praktische tips, ben ik als zaakvoerder veranderd. Ik ben mij meer gaan bezig houden met marketing en heb meer leren denken als een strateeg. Weten dat er iemand is op wie je kan terugvallen met al je vragen en die ervaring en kennis heeft, is echt een verademing.
Dankzij het traject heb ik mijn omzet kunnen verdriedubbelen, kan ik ondertussen een tweede werknemer aannemen en kan ik weer ademen in mijn bedrijf. Dank je wel Merel!

-Sarah van der Mersch,
Saraïka hondengedragscentrum, @‌saraika_k9 , www.saraika.com

“Ik ben deze coaching bij Merel gaan volgen voor meer structuur, meer hulp en kennis op gebied van sales, automatisering, tijd monitoren en structuur. Elke keer als ik een ‘probleem’ had, had Merel altijd een oplossing. Na zeven maanden is mijn omzet verzesvoudigd. Haar begeleiding bij mijn salesproces heeft mij veel heldere inzichten gebracht en op elk aspect van het bedrijf kan je van Merel leren.

Twijfel je nog? Dan: DOEN!! Je krijgt veel motivatie en nieuwe ideeën tijdens de gesprekken met Merel.”

-Jessica de Raat
Oprichter Alfa Medics
www.alfamedics.nl

Boek vrijblijvend een kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken we jouw situatie en kijken we of er een match is voor het 1:1 traject. Samen bekijken we haalbaar is en je krijgt sowieso al wat feedback en tips van mij mee.

Deze kennismaking is volledig vrijblijvend en je hebt geen enkele verplichting om daarna met mij te gaan samenwerken.