fbpx

Hi, en welkom bij De Productieve Ondernemer!

Mijn naam is Merel, eigenaar van De Productieve Ondernemer.

Geweldig dat je er bent, want dat betekent dat je klaar bent om slimmer te gaan werken en je bedrijf te laten groeien!

Misschien volg je mij al een tijdje op social media (@deproductieveondernemer) of ben je juist net met mij in aanraking gekomen.

Ongetwijfeld ben je hier terecht gekomen omdat je wil je weten wat De Productieve Ondernemer voor jou kan betekenen en wie wij zijn.

So, let me introduce myself!

De afgelopen 10 jaar heb ik diverse management functies bekleed bij grote multinationals zoals PostNL, ING, en de laatste 6 jaar bij AB Inbev.

Als vriendendienst hielp ik al een tijdje bevriende ondernemers met hun strategie, het aanbrengen van focus in hun aanbod en het slimmer inzetten van hun systemen zodat dit hun niet alleen meer tijd, maar juist ook meer omzet opleverde. Ik merkte dat ze steeds tegen dezelfde problemen en uitdagingen aanliepen.

Ze hadden 1001 plannen en ideeën voor een nieuw aanbod, waarvan ze hoopten dat het op termijn meer omzet op zou gaan leveren, maar ze werden overweldigd door alle mogelijkheden.

Het ontbrak vaak aan een overkoepelende strategie en een doel, waardoor de focus niet altijd op de juiste prioriteiten zat.

Ze voelden zich chaotisch, en twijfelden of ze met de juiste strategie bezig waren. Ze zochten naar een structuur en naar een stappenplan zodat ze wisten wat ze exact moesten doen en hoe.

Met mijn hulp kwamen we steeds tot een strategie en een plan dat werkte. We stelden duidelijke jaardoelen op, vertaalden dat naar kwartaaldoelen en maanddoelen met een duidelijk en doordachte strategie. En zo boekten we samen geweldige resultaten.

Steeds weer was er groei voor de ondernemer. Met de juiste focus en een ijzersterke strategie.