fbpx

19 bewezen tips om je bedrijf te structureren voor meer omzet

Het is een situatie waar veel ondernemers zich in bevinden:

Je merkt dat je altijd maar ín je bedrijf aan het werk bent. Je bent alleen maar bezig met nieuwe klanten zoeken, hebt een ellenlange to-do list en je staat altijd ‘aan’.

Maar eigenlijk wil je juist meer áán je bedrijf gaan werken, zodat je kan gaan groeien in omzet en klanten. Je wil tijd hebben voor die toffe projecten waarvan je wéét dat ze meer omzet gaan opleveren.

De oplossing: het structureren en organiseren van je bedrijf. Je (marketing)processen versimpelen.. Meer automatiseren. Zodat je een bedrijf kan gaan bouwen dat klaar is voor serieuze groei. Een bedrijf dat jou vrijheid geeft!

In dit e-book leer ik je hoe je jouw bedrijf structureert en automatiseert. En hoe je jouw manier van werken optimaliseert. Zodat jij binnen no-time meer áán je bedrijf kan gaan werken. En je omzet kan gaan groeien.

Download het gratis e-book

In dit e-book leer je:

  • Dé fout die de meeste ondernemers maken als het gaat om het structureren van hun bedrijf voor meer omzet (en hoe je dit voorkomt)
  • Hoe je ervoor zorgt dat jouw bedrijf consistent kan gaan groeien in omzet en klanten
  • Mijn #1 methode om marketingprocessen te versimpelen en te vereenvoudigen, waardoor het makkelijker wordt om klanten te vinden
  • Het bewezen stappenplan om je doelen te gaan behalen, zonder dat je constant ‘aan’ staat en alleen maar met je bedrijf bezig bent.
  • De slimme hacks die ervoor hebben gezorgd dat ik mijn bedrijf in no time succesvol wist te maken.

Even voorstellen..

Hi!

Mijn naam is Merel Brouwer, eigenaar van De Productieve Ondernemer. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Brussel. Ik ben Nederlands maar woon al ruim 7 jaar op Belgische bodem.

De afgelopen 10 jaar heb ik diverse management functies bekleed bij grote multinationals zoals PostNLING, en de laatste 6 jaar bij AB Inbev.

In 2021 heb ik De Productieve Ondernemer opgericht, om ambitieuze ondernemers te helpen met het groeien en opschalen van hun bedrijf, slimmer te werken en om hen te helpen naar meer vrijheid in hun onderneming.

Als vriendendienst hielp ik al langer bevriende ondernemers met hun strategische plannen, het organiseren van hun bedrijf, het werken met een team en het optimaliseren en structureren van hun (marketing)processen. Ik zag steeds dezelfde uitdagingen terugkomen.

Ze hadden grootse plannen en ideeën, waarvan ze wisten dat het op termijn meer omzet op zou gaan leveren, maar ze werden telkens geleefd door de waan van alledag.

Het lukte hen niet om lange termijn projecten af te ronden omdat er altijd weer iets tussendoor kwam. Het ontbrak vaak aan een overkoepelende strategie en een doel, waardoor ze hun tijd niet altijd goed besteedden. En hun manier van werken kon vaak efficiënter.

Ze kwamen constant tijd tekort, ze voelden zich chaotisch, hadden een never-ending to-do list en hadden het gevoel dat dingen handiger en makkelijker konden.

Samen kwamen we steeds tot een strategie en een plan dat werkte. We stelden duidelijke jaardoelen op, vertaalden dat naar kwartaaldoelen en maanddoelen met een duidelijk en actiegericht plan en slim ingerichte marketing en salesprocessen. En zo boekten we samen geweldige resultaten. Steeds weer was er groei voor het bedrijf, en meer tijd voor de ondernemer zelf.

Zo kwam De Productieve Ondernemer in 2021 tot stand, en help ik nu ondernemers in Nederland en België met mijn expertise en ervaring.

Ambitieuze ondernemers die serieus willen groeien, slimmer willen werken en meer willen doen in minder tijd.