fbpx

Ontvang mijn 4 Daily Must Haves

Gratis videoreeks: de 4 Daily Must Have routines van productieve ondernemers

Wil je weten wat ik dagelijks doe om successen te behalen, nieuwe klanten aan te trekken en mijn bedrijf te laten groeien?

In deze videoreeks geef ik je toegang tot mijn ‘4 daily must have routines’ voor succesvol en productief ondernemerschap.

Krijg ongecensureerd een kijkje in hoe ik als ondernemer mijn tijd indeel en welke gewoontes ik toepas om te groeien in klanten en omzet.

In deze gratis videoreeks

✔️ Krijg je een plan van aanpak om consistent te groeien in klanten en omzet, op een manier die helemaal bij jou past

✔️ Leer jij hoe je ervoor zorgt dat jij je gaat richten op de 20% die echt het verschil gaat maken in je bedrijf

✔️ Ontdek je hoe jij binnen no-time weer meer rust gaat ervaren in het ondernemen. Zeg maar ciao tegen die ellenlange to-do lijstjes en ga werken met focus en rust.

Als ondernemende creatieveling heb je 1001 briljante ingevingen op een dag. Maar jouw ideeën machine moet nu ook tot uitvoering worden gebracht. Het is tijd om jouw innerlijke Productieve Ondernemer te gaan unlocken met productieve routines.

Hoe werkt het?

➜ Gedurende 4 dagen krijg je elke dag een video opgestuurd van telkens +/- 10 minuten

➜ Je krijgt meteen na inschrijving toegang tot de eerste video

➜ volledig gratis

Even voorstellen..

Hi!

Mijn naam is Merel Brouwer, eigenaar van De Productieve Ondernemer. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Brussel. Ik ben Nederlands maar woon al ruim 7 jaar op Belgische bodem.

De afgelopen 10 jaar heb ik diverse management functies bekleed bij grote multinationals zoals PostNLING, en de laatste 6 jaar bij AB Inbev.

In 2021 heb ik De Productieve Ondernemer opgericht, om ambitieuze ondernemers te helpen met het groeien en opschalen van hun bedrijf, slimmer te werken en om hen te helpen naar meer vrijheid in hun onderneming.

Als vriendendienst hielp ik al langer bevriende ondernemers met hun strategische plannen, het organiseren van hun bedrijf, het werken met een team en het optimaliseren en structureren van hun (marketing)processen. Ik zag steeds dezelfde uitdagingen terugkomen.

Ze hadden grootse plannen en ideeën, waarvan ze wisten dat het op termijn meer omzet op zou gaan leveren, maar ze werden telkens geleefd door de waan van alledag.

Het lukte hen niet om lange termijn projecten af te ronden omdat er altijd weer iets tussendoor kwam. Het ontbrak vaak aan een overkoepelende strategie en een doel, waardoor ze hun tijd niet altijd goed besteedden. En hun manier van werken kon vaak efficiënter.

Ze kwamen constant tijd tekort, ze voelden zich chaotisch, hadden een never-ending to-do list en hadden het gevoel dat dingen handiger en makkelijker konden.

Samen kwamen we steeds tot een strategie en een plan dat werkte. We stelden duidelijke jaardoelen op, vertaalden dat naar kwartaaldoelen en maanddoelen met een duidelijk en actiegericht plan en slim ingerichte marketing en salesprocessen. En zo boekten we samen geweldige resultaten. Steeds weer was er groei voor het bedrijf, en meer tijd voor de ondernemer zelf.

Zo kwam De Productieve Ondernemer in 2021 tot stand, en help ik nu ondernemers in Nederland en België met mijn expertise en ervaring.

Ambitieuze ondernemers die serieus willen groeien, slimmer willen werken en meer willen doen in minder tijd.