fbpx

Wacht even, ik heb nog iets voor je!

Check je email om de download te bevestigen!

P.S. Niet ontvangen? vergeet niet je SPAM folder te checken.

En wacht nog heel even, want ik heb iets voor je!

In deze gids deel ik ontzettend waardevolle tips en inzichten, die mij de afgelopen jaren hebben geholpen om meer te doen in minder tijd. Het zijn praktische tips die je direct kan implementeren. Maar als ik eerlijk ben, is nog nooit iemand succesvol geworden van het lezen van gratis e-books.

Ik zou het oprecht zonde vinden als je over een jaar nog steeds tegen dezelfde struggles aanloopt. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je niet jarenlang hoeft te ploeteren om een succesvol bedrijf op te bouwen. Het kan ontzettend snel zijn, als jij de juiste stappen zet.

Laat mij je helpen, want het kan veel makkelijker

Om die reden wil ik je naast mijn gratis gids ook mijn online videotraining ‘Productive Planning’ aanbieden.

Deze training is specifiek gemaakt voor zelfstandig ondernemers (of ondernemers met max. 5 werknemers) die nog geen goed werkend systeem hebben voor hun taken en planning. Als je soms het overzicht verliest, bepaalde zaken vergeet te doen, en je taken nog bijhoudt op 1001 losse notitieblokjes en post-its, dan is deze training perfect voor jou. Sterker nog, dan ga je geweldige resultaten zien.

In deze cursus leer ik je in 1,5 uur hoe je een helder overzicht krijgt van je taken en je planning, zodat jij rust en overzicht krijgt én zodat jij je doelen gaat behalen. Aan bod komen o.a. mindset, efficiënt takenbeheer en omgaan met je dagelijkse agenda.

Wil jij je bedrijf efficiënter maken en meer gaan doen in minder tijd?

Dan kan je nu met een bizarre korting instappen in de ‘Productive Planning’ videotraining. Je kan deze online videotraining nu namelijk kopen voor slechts €37,- ipv €149,-! Dit is dus een korting van €112,-!

Voor wie is deze training?

Je probeert wel je taken bij te houden, maar dan vergeet je het weer. Misschien ligt het er deels ook wel aan dat je 1001 verschillende to-do lijstjes hebt en dat je soms iets op post-its schrijft, dan weer in een notitieboekje, en ook nog een digitaal appje hebt waarop je taken noteert 🙂

Op de een of andere manier lukt je toch niet om alles af te krijgen wat je eigenlijk wilde. Je hebt het gevoel dat je constant achter de feiten aanloopt.

Je ziet andere ondernemers om je heen hun doelen bereiken. Nieuwe producten lanceren, projecten afronden. Je ziet ze gefocust ergens aan werken. En je denkt: “dit wil ik ook!”.

Je bent er klaar mee om elke dag te beginnen met de vraag “wat zal ik vandaag eens gaan doen?”. Je wil gericht aan de slag, met een plan en met overzicht.

Je weet dat je tijd ‘lekt’ en dat je niet zo productief bent als dat je zou kunnen zijn, maar je weet niet goed waar je moet beginnen.

Je wil weer grip op je projecten en taken. Zodat je meer rust en overzicht krijgt, maar ook zodat je meer tijd krijgt. Tijd die je dan kan gaan besteden aan het uitwerken van je nieuwe ideeën of plannen, of gewoon tijd met je familie en vrienden.

Dit zeggen andere deelnemers van deze training:

Dit levert de training jou op:

◆ Je hebt een duidelijk weekoverzicht, zodat je precies weet waar je aan toe bent

◆ Je altijd weet waar al je taken staan, omdat je die hebt verzameld in één helder overzicht.

◆ Jij gaat je doelen bereiken, omdat je er een realistisch plan voor gaat maken.

◆ Je kan zonder schuldgevoel tijd doorbrengen met familie en vrienden, omdat je weet dat je een realistische en haalbare planning hebt gemaakt.

◆ Je bent weer helemaal in controle van je tijd en je wordt niet meer geleefd.

Praktische informatie

Direct na de betalingsbevestiging van de training krijg je een email met daarin de toegang tot de videotraining en het werkboek.

De training bestaat uit 4 onderdelen:

  • Mindset & Principes: waarom is het nu zo handig om te gaan plannen? En we bespreken de 3 belangrijkste mindset principes als het gaat om tijd.
  • Tackle your to-do list: Wat is een logische, handige manier om je taken te beheren? Hoe zorg je ervoor dat je het overzicht niet verliest? En wat doe je met al je briljante ideeën die je opeens te binnen schieten? Ik geef je handige tips om je to-do list te beheren en neem je mee in mijn systeem om taken te managen. Daarnaast geef ik ook al een korte introductie van Trello.
  • Productive Planning: Wat is een logische, handige manier om te plannen? Hoe zorg je ervoor dat je zo efficiënt mogelijk je agenda of planner gebruikt? Ik neem je mee in hoe ik mijn weekoverzicht vul, geef je tips om jouw eigen weekoverzicht in te vullen en we kijken hoe je jouw agenda kan gaan gebruiken om je doelen te behalen. Daarnaast geef ik ook tips & tricks mee voor Google Calendar.
  • Werkboek opdrachten: het begeleidende werkboek bevat zowel opdrachten over mindset als opdrachten met een praktische insteek waardoor jij je agenda en taken optimaal kan gaan beheren en inplannen.

In totaal bestaat de training uit een kleine 1,5 uur aan videomateriaal. Afhankelijk van hoe intensief jij de training gaat volgen en toepassen ben je daarnaast 2 á 3 uur bezig met de begeleidende opdrachten.

Dit is een videotraining t.w.v.: €149,- ex BTW, jij kan deze nu scoren voor €37,- !

Even voorstellen..

Hi!

Mijn naam is Merel Brouwer, eigenaar van De Productieve Ondernemer. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Brussel. Ik ben Nederlands maar woon al ruim 7 jaar op Belgische bodem.

De afgelopen 10 jaar heb ik diverse management functies bekleed bij grote multinationals zoals PostNLING, en de laatste 6 jaar bij AB Inbev.

In 2021 heb ik De Productieve Ondernemer opgericht, om ambitieuze ondernemers te helpen met het groeien en opschalen van hun bedrijf, slimmer te werken en om hen te helpen meer te doen in minder tijd.

Als vriendendienst hielp ik al langer bevriende ondernemers met hun strategische plannen, het organiseren van hun bedrijf, het werken met een team en het slimmer en efficiënter inrichten van hun processen en workflows. Ik zag steeds dezelfde uitdagingen terugkomen.

Ze hadden grootse plannen en ideeën, waarvan ze wisten dat het op termijn meer omzet op zou gaan leveren, maar ze werden telkens geleefd door de waan van alledag.

Het lukte hen niet om lange termijn projecten af te ronden omdat er altijd weer iets tussendoor kwam. Het ontbrak vaak aan een overkoepelende strategie en een doel, waardoor ze hun tijd niet altijd goed besteedden. En hun manier van werken kon vaak efficiënter.

Ze kwamen constant tijd tekort, ze voelden zich chaotisch, hadden een never-ending to-do list en hadden het gevoel dat dingen handiger en makkelijker konden.

Samen kwamen we steeds tot een strategie en een plan dat werkte. We stelden duidelijke jaardoelen op, vertaalden dat naar kwartaaldoelen en maanddoelen met een duidelijk en actiegericht plan en slim ingerichte bedrijfsprocessen en workflows. En zo boekten we samen geweldige resultaten. Steeds weer was er groei voor het bedrijf, en meer tijd voor de ondernemer zelf.

Zo kwam De Productieve Ondernemer in 2021 tot stand, en help ik nu ondernemers in Nederland en België met mijn expertise en ervaring.

Ambitieuze ondernemers die serieus willen groeien, slimmer willen werken en meer willen doen in minder tijd.