fbpx

PRODUCTIVE PLANNING TRAINING

Eindelijk een helder overzicht van al je to-do’s met duidelijk zicht op de prioriteiten. Een planning die vóór je werkt en waar je je ook echt aan gaat houden.

Deze training gaat je helpen om een helder overzicht te krijgen van je taken en je planning, zodat je rust en overzicht krijgt én zodat jij je doelen gaat behalen.

Tijdelijk van €149,- nu voor slechts €37,-.

Herken je dit?

Je probeert wel je taken bij te houden, maar dan vergeet je het weer. Misschien ligt het er deels ook wel aan dat je 1001 verschillende to-do lijstjes hebt en dat je soms iets op post-its schrijft, dan weer in een notitieboekje, en ook nog een digitaal appje hebt waarop je taken noteert 🙂

Op de een of andere manier lukt je toch niet om alles af te krijgen wat je eigenlijk wilde. Je hebt het gevoel dat je constant achter de feiten aanloopt.

Je ziet andere ondernemers om je heen hun doelen bereiken. Nieuwe producten lanceren, projecten afronden. Je ziet ze gefocust ergens aan werken. En je denkt: “dit wil ik ook!”.

Je bent er klaar mee om elke dag te beginnen met de vraag “wat zal ik vandaag eens gaan doen?”. Je wil gericht aan de slag, met een plan en met overzicht.

Je weet dat je tijd ‘lekt’ en dat je niet zo productief bent als dat je zou kunnen zijn, maar je weet niet goed waar je moet beginnen.

Je wil weer grip op je projecten en taken. Zodat je meer rust en overzicht krijgt, maar ook zodat je meer tijd krijgt. Tijd die je dan kan gaan besteden aan het uitwerken van je nieuwe ideeën of plannen, of gewoon tijd met je familie en vrienden.

Nu tijdelijk voor €37,- ipv €149,-

Hoe zou het zijn als..

◆ Je een duidelijk weekoverzicht hebt, zodat je precies weet waar je aan toe bent

◆ Je altijd weet waar al je taken staan, omdat je die hebt verzameld in één helder overzicht

◆ Jij je doelen gaat bereiken, omdat je er een realistisch plan voor gaat maken

◆ Je zonder schuldgevoel tijd door kan brengen met familie en vrienden, omdat je weet dat je een realistische en haalbare planning hebt gemaakt.

◆ Je weer helemaal in controle bent van je tijd en niet meer geleefd wordt.

Nu tijdelijk voor €37,- ipv €149,-

“Ik begon met de Productive Planning Training, omdat ik op zoek was naar een planningstrategie. Ik had nog altijd niet het ideale systeem gevonden. Ik plande al wel taken in mijn agenda maar ik verloor soms het overzicht. Door deze training ben ik met Trello begonnen, en dit vind ik heel handig!

De training is heel aangenaam om te volgen, met video’s met veel voorbeelden en een duidelijke structuur. Ik zou dit zeker aanraden aan anderen, het systeem wat Merel gebruikt is heel handig! Je zal er sowieso iets uit leren.

-Sabine Verhemeldonck, logopediepraktijk Sterk, @logopediepraktijksterk

Voor wie is deze training?

De training is bedoeld voor ondernemers die georganiseerder willen worden met hun taken en hun planning. Ondernemers die hun doelen willen gaan behalen.

Of je nu aan het begin van je onderneming staat of al een tijdje bezig bent, grip krijgen op je taken en planning blijft essentieel voor groei. Jij weet dat je om écht te gaan groeien jezelf serieuzer moet gaan organiseren. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Praktische informatie

Direct na de betalingsbevestiging van de training krijg je een email met daarin de toegang tot de videotraining en het werkboek.

De training bestaat uit 4 onderdelen:

  • Mindset & Principes: waarom is het nu zo handig om te gaan plannen? En we bespreken de 3 belangrijkste mindset principes als het gaat om tijd.
  • Tackle your to-do list: Wat is een logische, handige manier om je taken te beheren? Hoe zorg je ervoor dat je het overzicht niet verliest? En wat doe je met al je briljante ideeën die je opeens te binnen schieten? Ik geef je handige tips om je to-do list te beheren en neem je mee in mijn systeem om taken te managen. Daarnaast geef ik ook al een korte introductie van Trello.
  • Productive Planning: Wat is een logische, handige manier om te plannen? Hoe zorg je ervoor dat je zo efficiënt mogelijk je agenda of planner gebruikt? Ik neem je mee in hoe ik mijn weekoverzicht vul, geef je tips om jouw eigen weekoverzicht in te vullen en we kijken hoe je jouw agenda kan gaan gebruiken om je doelen te behalen. Daarnaast geef ik ook tips & tricks mee voor Google Calendar.
  • Werkboek opdrachten: het begeleidende werkboek bevat zowel opdrachten over mindset als opdrachten met een praktische insteek waardoor jij je agenda en taken optimaal kan gaan beheren en inplannen.

In totaal bestaat de training uit een kleine 1,5 uur aan videomateriaal. Afhankelijk van hoe intensief jij de training gaat volgen en toepassen ben je daarnaast 2 á 3 uur bezig met de begeleidende opdrachten.

Dit is een videotraining t.w.v.: €149,- ex BTW

Nu tijdelijk voor €37,- ipv €149,-

“Het was zeer leerrijk, en heeft me zeker doen inzien waar ik tijd ‘verspil’ en hoe ik mijn dagen productiever in kan zetten als ondernemer. Merel geeft waardevol advies.

Ik ben enorm blij met alle tips die ik heb gekregen en ben er onmiddelijk mee aan de slag gegaan. Echt iedere ondernemer kan hier uit leren!

Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: zeker een aanrader!”

-Lisa Deschagt, @virtuallis.be

Even voorstellen…

Hi!

Mijn naam is Merel Brouwer, eigenaar van De Productieve Ondernemer. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Brussel. Ik ben Nederlands maar woon al 8 jaar op Belgische bodem.

De afgelopen 10 jaar heb ik diverse management functies bekleed bij grote multinationals zoals PostNLING, en de laatste 6 jaar bij AB Inbev.

In 2021 heb ik De Productieve Ondernemer opgericht, om ambitieuze ondernemers te helpen met het groeien en opschalen van hun bedrijf, slimmer te werken en om hen te helpen meer te doen in minder tijd.

Als vriendendienst hielp ik al langer bevriende ondernemers met hun strategische plannen, het organiseren van hun bedrijf, het werken met een team en het slimmer en efficiënter inrichten van hun processen en workflows. Ik zag steeds dezelfde uitdagingen terugkomen.

Ze hadden grootse plannen en ideeën, waarvan ze wisten dat het op termijn meer omzet op zou gaan leveren, maar ze werden telkens geleefd door de waan van alledag.

Ze kwamen constant tijd tekort, ze voelden zich chaotisch, hadden een never-ending to-do list en hadden het gevoel dat dingen handiger en makkelijker konden.

Samen kwamen we steeds tot een strategie en een plan dat werkte. We stelden duidelijke jaardoelen op, vertaalden dat naar kwartaaldoelen en maanddoelen met een duidelijk en actiegericht plan en slim ingerichte bedrijfsprocessen en workflows. En zo boekten we samen geweldige resultaten. Steeds weer was er groei voor het bedrijf, en meer tijd voor de ondernemer zelf.

Zo kwam De Productieve Ondernemer in 2021 tot stand, en help ik nu ondernemers in Nederland en België met mijn expertise en ervaring.

Ambitieuze ondernemers die serieus willen groeien, slimmer willen werken en meer willen doen in minder tijd.

Je bent nu op de salespagina van de training ‘Let’s get organized’ beland, maar ik bied ook een 6 of 8 maanden durend traject aan voor ondernemers die hun bedrijf willen organiseren voor groei en die meer omzet willen genereren zonder dat hun workload toeneemt.

Het bijhouden en monitoren van mijn tijdsbesteding was écht een eye-opener. Ik zou dit zeker aanraden aan alle ondernemers die meer structuur nodig hebben om beter te functioneren.

LIEVE MARIËN, WWW.PIEKEWIEKE.BE , @PIEKEWIEKE

Dit mag je verwachten:

Je krijgt heel veel waarde voor €37,-. Je wordt overspoeld met informatie over hoe jij jouw taken handiger en slimmer kan gaan managen en hoe jij jouw doelen omzet tot een concreet plan. Na de training ken je ook de ins en outs over het gebruik van Trello en Google Calendar.

Productive Planning Training

  • Online videotraining van 1,5 uur
  • Uitgebreid werkboek met opdrachten
  • Onbeperkt toegang
  • Na betaling krijg je direct toegang tot de training

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

Het is een videotraining t.w.v. €149 ex BTW.

Nu tijdelijk voor €37,- ipv €149,-

Voor wie is deze training?

De training is bedoeld voor ondernemers die georganiseerder willen worden met hun taken en hun planning. Ondernemers die hun doelen willen gaan behalen.

Deze training is niet een extreem uitgebreide en gedetailleerde Trello tutorial. Ik leg wel de basisprincipes van Trello uit. Als je nog nooit eerder met Trello hebt gewerkt of je bent een beginner als het aankomt op digitale takenmanagers kan je met de uitleg van de videotraining zeker uit de voeten.

Hoeveel tijd kost deze training?

In totaal is er een kleine 1,5 uur aan videomateriaal. Daarnaast ben je, afhankelijk van hoe intensief je de training volgt en de opdrachten wil implementeren, ongeveer 2 á 3 uur kwijt aan de opdrachten.

Ik wil geen Trello of Google Calendar gebruiken, is deze training dan wel voor mij?

Ja hoor. In de training neem ik je mee in een systeem, een manier van werken. Je kan die manier van werken ook toepassen op een fysieke planner in plaats van Google Calendar. Of op een notitieboekje voor je taken in plaats van Trello. Het zijn de principes en de manier van werken die je in deze training leert.

Ik ben geen ondernemer, kan ik deze training dan ook volgen?

Deze training is gemaakt voor ondernemers en zeker de videoles over mindset is minder relevant voor mensen in loondienst. Maar de principes over takenbeheer en planning kunnen ook relevant zijn voor mensen in loondienst. De training is gemaakt voor mensen die zelf hun tijd kunnen indelen.

Gaat deze training ook over projectplanning en projectmanagement?

Nee. Deze training richt zich specifiek op het beheren van taken op een overzichtelijke manier en het maken van een dag en weekplanning. Daarnaast komen ook mindsetprincipes aan bod.

Dit zeggen anderen over De Productieve Ondernemer:

“Ik heb nu een duidelijke planning met ALLE stappen die ik moet uitvoeren om een goede verkoop neer te zetten. Ik zou dit echt aan iedereen aanraden die niet zo strak is met plannen :). Als je nog twijfelt: gewoon doen!”

“De sessie was echt heel erg to the point, met concrete actiepunten. Ik ben ook meteen aan de slag gegaan met een aantal zaken die Merel mij had aanbevolen!

Merel had op voorhand ook opzoekingswerk gedaan waardoor ik echt het gevoel had dat ze wist waar IK mee bezig was. Ze gaf zeer gericht advies.

Voorafgaand aan de sessie dacht ik dat ik alle strategieën wel geprobeerd had. Door het gesprek besefte ik dat er echt nog zaken zijn die ik kan aanpassen en verbeteren, die een grote impact kunnen hebben.

Als je nog twijfelt: gewoon doen! Het levert je SOWIESO wat op!”

-Ana De Plus, baby- en kinderslaapcoach, @twinkeltwinkel_ana, www.twinkeltwinkel.be

“Het was heel erg prettig om met Merel te werken en ik heb er enorm veel aan gehad.

Ik voelde me heel erg begrepen en Merel had ook duidelijk verstand van onze business. Ik heb heel veel gehad aan de tips over social media en hoe ik dat slimmer kan inzetten. Verder heb ik er echt wat aan gehad om met Merel strategisch naar ons productaanbod te kijken. Het was heel nuttig om zo eens te zien waar we het beste onze tijd in kunnen steken en wat ons het meeste oplevert. Ook heb ik veel gehad aan de strategieën die Merel deelde over klantenbinding en het strategisch inzetten van upsells.

Ik zou dit zeker aanraden aan groeiende, nog kleine ondernemers die het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Als je nog twijfelt om samen te werken met De Productieve Ondernemer: gewoon doen!

-Laura van Nieuwland, www.agency6.nl

“Ik plande bij Merel een Pick My Brain dag, omdat ik een concreet plan voor 2022 wilde maken.

Dankzij Merel’s hulp heb ik nu meer duidelijkheid over de stappen die ik kan nemen om in 2022 mijn aanbod neer te zetten. Fijn dat Merel meedacht en dat ik nu een concreet plan heb!

Ik zou dit aanraden aan ondernemers die graag concreter willen worden in hun strategie en meer willen leren over de inhoudelijke tools en mogelijkheden op het gebied van marketing.

“De sessie met Merel was enorm waardevol en overtrof mijn verwachtingen. Je stapt binnen met vragen en bedenkingen en vertrekt met praktische tips en tricks die je écht verder helpen.

Merel luistert aandachtig, vat jouw hindernissen (zelfs waar je niet dacht een hindernis te hebben) to the point samen, kijkt – samen met jou – wat je zou kunnen bijschaven en geeft hierin een heuse toolbox mee.

.Ik boek zeker een vervolgafspraak in om verder te kijken wat ik nog meer kan doen.

Je hoeft het niet alleen uit te dokteren. Merel kijkt met een frisse blik naar jou en jouw bedrijf en nét dat zorgt dat ook jij met een ander perspectief naar jouw bedrijf zal kijken!”

-Joke Vansantvoort, @mild.scheiden, www.vansantvoort-advocaten.be

“Het was heel leerrijk om met Merel te werken. Merel speelt goed in op waar je staat en weet je van daaruit verder te helpen. Daarnaast deelt ze ook veel persoonlijke inzichten zonder te pushen. Er ging een wereld voor me open!

Ik zou dit aanraden aan mensen die echt een aanzet nodig hebben in een bepaald topic, zoals content marketing. En ook zeker aan mensen die al langer bezig zijn en misschien vastgeroest zitten in een werkwijze die geoptimaliseerd kan worden. Ze is realistisch en geeft ook aan waar er nog werk te doen is, zonder dat dit stress geeft. Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: doen! Starter of al even bezig, iedereen kan iets opdoen van de expertise van Merel.

-Liza Knockaert, @tikiphotography.me

“De sessie met Merel voelde als een extra duwtje in de rug/schop onder de kont om weer eens goed te structureren en sterker in mijn schoenen te gaan staan. Ik raad dit zeker aan aan alle ondernemers die even de draad kwijt zijn in productiviteit of uitdagingen ervaren met grenzen stellen voor zichzelf.

Zie je even door de bomen het bos niet meer? De Productieve Ondernemer helpt je weer orde op zaken te stellen. Na een gesprek met Merel voel je je een stuk lichter en heb je weer wat handvaten om verder te kunnen: heel prettig!

-Femke van Hilten, @duvels.art

“Ik volgde bij Merel een Pick My Brain dag, en deze ervaring was ontzettend goed! Mijn hoofd is leeg, alles staat in een concreet plan. Dit geeft een duidelijk overzicht. Ik zou dit over 6 maanden zeker weer doen. Ik raad dit echt iedereen aan, het is wat iedere ondernemer nodig heeft: een duidelijk en concreet plan.

Als je nog twijfelt: absoluut doen! Merel denkt vanuit haar jarenlange ervaring goed mee en kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en het bedrijf. Als ondernemer heb je een concreet plan nodig om te groeien”.

-Daphne Bode, @babymoon.nl

“Ik heb mijn manier van werken met mijn agenda en to-do lijstjes totaal omgegooid. Ik ben echt geprofessionaliseerd. Ik gebruik de tools en templates die Merel heeft gedeeld en ik ben veel georganiseerder.

Maar het belangrijkste is nog dat mijn mindset echt veranderd is. Vooral het besef dat ik een bepaald aantal uren heb per week en deze helemaal zelf kan en mag indelen. Ik heb als CEO van mijn bedrijf de controle volledig in de hand en kan daarmee zelf bepalen hoe ik wil groeien.”

“Ik zou De Productieve Ondernemer echt aanraden aan alle ondernemers die overwhelmed zijn en struggelen met de organisatie van hun bedrijf”

-Ilse De Smet, @ilse_theofficeplan.be

“Het was een hele fijne ervaring!

Merel begreep mijn verhaal goed en kon mijn situatie goed inschatten. Vaak heb ik bij het praten met iemand een intern stemmetje van “ja maar bij mij werkt dat niet …” en dat heb ik eigenlijk bij Merel geen enkele keer gehad.

Het bijhouden en monitoren van mijn tijdsbesteding was écht een eye-opener. Daarnaast probeer ik ook sinds de sessie met Merel het perfectionisme meer los te laten. Ik zou dit zeker aanraden aan alle ondernemers die meer structuur nodig hebben om beter te functioneren.

Als je nog twijfelt: zeker doen! Soms zijn het de kleine dingen die je aanpast die echt een wereld van verschil kunnen maken.”

-Lieve Mariën, @piekewieke, www.piekewieke.be