fbpx

Meer klanten aantrekken met je content – op een manier dat het je geen 25 uur per dag kost

De Content Planning Training

Wil jij minder tijd kwijt zijn aan content maken, maar wél je content gaan gebruiken om consistent nieuwe klanten aan te trekken?

In deze training ga je mijn exacte strategie leren als het aankomt op het schrijven van converterende content + slim en productief omgaan met je contentplan.

Je krijgt een kijkje in de keuken van hoe ik er voor zorg dat ik elke dag nieuwe klanten aantrek via mijn content, hoe mijn workflows indeel en hoe ik mijn maandelijkse contentplan opstel. Klanten aantrekken d.m.v. je content wordt namelijk 10x makkelijker, sneller en effectiever wanneer je gaat werken met mijn bewezen systeem. ​

Met de Content Planning Training krijg je toegang tot 2 uitgebreide workshops (2,5 uur elk) en mijn winnende template voor contentplanning.

Nu tijdelijk met €70,- korting. Tijdelijk betaal jij geen €147,-, maar €77,-.

Nu met een korting van 52%

Ga van overwerkte hustler naar een gefocuste ondernemer met een plan.

Herken je dit?

Je weet niet goed welk soort content echt gaat zorgen voor nieuwe klanten. En dit zorgt er soms voor dat je blijft hangen in details, jezelf vergelijkt met anderen, gaat twijfelen aan jezelf… kortom: je bent minder productief dan je zou willen.

Je bedenkt elke keer weer nieuwe content, in plaats van dat je gebruikt wat je al hebt.

Contentcreatie is iets wat je ‘even tussendoor’ doet. Je raffelt het voor je gevoel ook altijd een beetje af.

Je werkt niet met een concreet contentplan. Hierdoor voelt het als ‘maar wat doen’ met hopen op een goede afloop. Zonder concreet plan of achterliggende strategie. Je bent goed in je vak, maar jezelf goed kunnen verwoorden in je content, dat is nog wel iets anders.

“Ik heb nu een duidelijk plan met ALLE stappen die ik moet uitvoeren om een goede verkoop neer te zetten. Ik zou dit echt aan iedereen aanraden die niet zo strak is met plannen .”

Freya Min – Talentenpaleis

Hoe zou het zijn als…

Jij veel meer klanten kan gaan aantrekken met je content, omdat je nu weet hoe je moet inspelen op de verschillende fases van het koopproces

◆ Contentcreatie veel leuker wordt, omdat het geen uren meer per dag kost.

◆ Jij slimmer en efficienter gaat werken, waardoor je meer kan doen in minder tijd, en meer tijd overhoudt voor de écht belangrijke zaken in je bedrijf?

◆ Jij meer rust krijgt, omdat je weet dat je consistent zichtbaar bent op alle belangrijke kanalen?

◆ Jij veel creatiever wordt omdat je meer tijd hebt. En hierdoor wordt je content ook kwalitatiever.

◆ Je een duidelijk contentplan hebt, zodat je precies weet waar je aan toe bent

Je krijgt direct toegang tot het trainingsmateriaal

Ik ga je helpen.

Ik deel tijdelijk mijn exacte stappenplan in een uitgebreide training over het schrijven van converterende content en het efficiënt maken van deze content.

Ik neem ik je van A tot Z mee in mijn exacte workflows en methodes. Ik deel hoe ik ben gegaan van 1 uur per instagram post naar 10 posts in een uurtje. En nog veel belangrijker: wat mijn stappenplan is om content te maken waarmee ik klanten aantrek. De strategieën waarmee ik mijn bedrijf in één jaar kon uitbouwen naar een tonnenbedrijf.

Mijn doel: jou leren hoe je klanten kan gaan aantrekken met een eenvoudige, maar super sterke contentstrategie, zonder jezelf volledig over de kop te werken in een werkweek van 80 uur.

Stel je eens voor hoeveel tijd je zou overhouden als je veel slimmer en efficiënter leert omgaan met je content…

Stel je eens voor wat je in al die tijd aan extra werk zou kunnen doen, hoeveel méér klanten je kan gaan helpen als je hier minder tijd aan kwijt bent……

En: wat het voor je zou betekenen als je eindelijk, door het inzetten van ijzersterke content, je droomklanten gaat aantrekken?

Dat je wekelijks berichtjes ontvangt van potentiële klanten die proactief vragen om de mogelijkheden om met je samen te werken.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, het is namelijk mijn realiteit. En dat van veel van mijn klanten. En ik neem je heel graag mee in mijn stappenplan.


Wat krijg je bij de Content Planning Training?

✔️Toegang tot de Productive Content Planning Workshop – alles over efficiënt content maken en het schrijven van een plan (opname van +/- 2,5 uur).

✔️Toegang tot de opnames van de workshop ‘Strategic Content Planning – van content naar klant’ (ook een opname van +/- 2,5 uur). Hierin bespreek ik de inhoud van je content en leer je hoe je content kan gaan maken die daadwerkelijk voor klanten zorgt.

✔️ Mijn winnende template voor content planning.

In totaal krijg je toegang tot meer dan 5 uur aan videomateriaal.

Nu met €70,- korting

Praktische informatie

Direct na de betalingsbevestiging ontvang je een email met hierin de link naar de twee workshops en mijn template voor content planning.

Je kan dus direct starten!

Je behoudt minimaal een jaar toegang tot allebei de trainingen.

Je krijgt na aanmelding direct toegang tot het trainingsmateriaal.

Content Planning Training - nu tijdelijk voor €77 ipv €147

Veel gestelde vragen

Wat ga ik leren in de Content Planning Training?

Je gaat van mij 2 zaken leren:

  1. Hoe je content maakt waarmee je jouw droomklanten gaat aantrekken. Bijna wekelijks krijg ik proactieve berichten van klanten die contact opnemen met mij nadat ze mijn Instagram profiel of blog hebben bezocht. Ik ga met je delen hoe dat komt en hoe jij ook dat soort content kan gaan maken.
  2. Hoe je dat op een efficiënte manier doet, in zo min mogelijk tijd.

Ik ga je leren hoe jij al je content bedenkt, maakt en inplant in slechts 2 uurtjes per week.

Ik neem je daarbij mee in mijn EXACTE proces waarmee ik mijn bedrijf run. De methodes waarmee ik op meerdere kanalen zichtbaar ben.

Ik ben nogal een nerd als het aankomt op dingen efficiënter maken en slimme hacks toepassen. En in de loop der jaren heb ik behoorlijk wat getest bij mijn eigen bedrijf, maar ook met mijn klanten. Ik deel mijn bewezen succesformule voor het maken van strategische content!

Wat krijg ik nog meer?

Je krijgt direct na aanmelding toegang tot de opname van de Productive Content Planning Workshop (duur: ongeveer 2,5 uur) en de opname van de Strategic Content Workshop (duur: ruim 2,5 uur). Daarnaast krijg je ook mijn Content Planning Template.

Gaat dit alleen maar over Instagram?

Nee hoor, in deze training gaan we in op methodes voor content maken. Of dat nu blogposts schrijven is, LinkedIn posts, emails, of Instagram content. De basisprincipes zijn universeel en op elk kanaal toe te passen. Wel deel ik per kanaal een aantal slimme hacks (zo heb ik een aantal slimme manieren gevonden om in een kwartiertje per dag mijn content te maken voor Instagram stories).

Hoe lang heb ik toegang tot de opname?

Je hebt minimaal een jaar lang toegang tot de opnames. Je kan de training dus gerust op eigen tempo terugkijken.

Staat je vraag er niet bij? Stuur me gerust een mailtje met jouw vraag en ik beantwoord je zo snel mogelijk.

“Merel denkt vanuit haar jarenlange ervaring goed mee en kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en het bedrijf. Als ondernemer heb je een concreet plan nodig om te kunnen groeien.”

Daphne bode, www.babymoon.nl @babymoon.nl

Even voorstellen…

Hi!

Mijn naam is Merel Brouwer, oprichter van De Productieve Ondernemer. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in het midden van Nederland.

De afgelopen 10 jaar heb ik diverse management functies bekleed bij grote multinationals zoals PostNLING, en de laatste 6 jaar bij AB Inbev.

In 2021 heb ik De Productieve Ondernemer opgericht, om ambitieuze ondernemers te helpen met het groeien en opschalen van hun bedrijf, slimmer te werken en om hen te helpen meer te doen in minder tijd.

Als vriendendienst hielp ik al langer bevriende ondernemers met hun strategische plannen, het organiseren van hun bedrijf, het werken met een team en het slimmer en efficiënter inrichten van hun processen en workflows. Ik zag steeds dezelfde uitdagingen terugkomen.

Ze hadden grootse plannen en ideeën, waarvan ze wisten dat het op termijn meer omzet op zou gaan leveren, maar ze werden telkens geleefd door de waan van alledag.

Ze kwamen constant tijd tekort, ze voelden zich chaotisch, hadden een never-ending to-do list en hadden het gevoel dat dingen handiger en makkelijker konden.

Samen kwamen we steeds tot een strategie en een plan dat werkte. We stelden duidelijke jaardoelen op, vertaalden dat naar kwartaaldoelen en maanddoelen met een duidelijk en actiegericht plan en slim ingerichte bedrijfsprocessen en workflows. En zo boekten we samen geweldige resultaten. Steeds weer was er groei voor het bedrijf, en meer tijd voor de ondernemer zelf.

Zo kwam De Productieve Ondernemer in 2021 tot stand, en help ik nu ondernemers in Nederland en België met mijn expertise en ervaring.

Ambitieuze ondernemers die serieus willen groeien, slimmer willen werken en meer willen doen in minder tijd.

Je behoudt minimaal een jaar toegang tot de trainingen